2777
2789
عنوان

حس و حال هفته های اخر بارداریییییییی😍😍😍😍😍🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 92 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۷ هفتم و همین حسا رو دارم

دختره یا پسر؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

چی بگم والا. دیگه داغونم

ببین دختر جان همون اول کار بهتر که رفت اگه باهم ازدواج می‌کردین معلوم نبود چقد روزگارت سیاه بود چقد رنج میکشیدی چقدر داغون تر از الان می‌شدی خدارو شکر کن همه چی تمام شد انشالله خدا یکی از بهترین ها همسرت  کنه قوی باش دختر زندگی داره میگذره توی هر حالت خوشحال باش چون قرار نیس ما بازهم بدنیا بیایم فقط همین ی باره زندگی کن خودتو نباز 

ببین دختر جان همون اول کار بهتر که رفت اگه باهم ازدواج می‌کردین معلوم نبود چقد روزگارت سیاه بود چقد ...

آره خب اینم هست 

ولی دیگه اینقدر بی طاقت شدم که کوچیک ترین دردا از زندگی پرتم میکنن بیرون 

ایشالا که همین طور باشه که میگین ❤️

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
پارسال تین موقع حامله بودم لحظه شماری میکردم عید بشه زایمان کنم با اینکه بچه سوم بود ولی چون بعد ده ...

بعد ده سال؟؟ طبیعی بود زایمان هات؟؟

من بعد ۱۴ سال سومی باردارم  

درد زایمان چطور بود نسبت ب قبلی ها. 

توان بدنت چطور  سن بالاتر تاثیر داشت تو درد

بعد ده سال؟؟ طبیعی بود زایمان هات؟؟من بعد ۱۴ سال سومی باردارم درد زایمان چطور بود نسبت ب قبلی ها. ت ...

بله ده سال طبیعی هم بود 

دردهام نسبتا بد نبود ولی مرحله آخر که دیگه نیاز بود زور بزنم تا بچه بیاد خیلی اذیت شدم توان نداشتم دیگه داشتم بیهوش میشدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله ده سال طبیعی هم بود دردهام نسبتا بد نبود ولی مرحله آخر که دیگه نیاز بود زور بزنم تا بچه بیاد خیل ...

ببین من سر اولی ۱۴ ساعت درد کشیدم ۲۰سالم بود

سر دومی سال بعدش ۲ ساعت درد کشیدم ۲۲ سالم بود 

الان ۱۴ سال میگذره  نمیدونم دردش اگ قراره مث اولی باشع  برم سزارین  ۳۶ سالمه  تحمل دردم پایین هست 

شما درد هات  چقد بود