2777
2789
روزی چندبار؟

نمیدونم سر بچه اولم که کلا ویارم بود

همین امروز چهار تا مثلا شکلات ۷۲ درصد خوردم 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوففففففپس میگن دهانه رحم شل میکنه😩 من عاشق ویفر کاکائویی ام

ویفر اشکالی نداره بابااااا چقدر کاکائو میریزن مگه من کارم شیر کاکائو خوردنه وخیلی چیزای دیگ که نگم هوس نکنی😂✋

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
ویفر اشکالی نداره بابااااا چقدر کاکائو میریزن مگه من کارم شیر کاکائو خوردنه وخیلی چیزای دیگ که نگم ه ...

ازینا که روکش کاکائویی هست

نی نی با اون فقط تکون میخوره

ازینا که روکش کاکائویی هستنی نی با اون فقط تکون میخوره

عزیزم بخور مانعی نیست بازم برا اطمینان دکتر رفتی بپرس ولی منک خیلی خوردم انشاالله بسلامتی زایمان کنی❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم گفت بخور جز زعفرون زرشک فست فود ادویه عسل

من هم زعفرون و زرشک خوردم عاشق زرشک بودم هم فست فود خیلی دلم میخواست عسل زیاد نه 

نمی‌دونم شاید دکتر شما چیزی میدونه میگه ولی با یه گاز و یه کم فکر نکنم چیزی بشه 

من هم زعفرون و زرشک خوردم عاشق زرشک بودم هم فست فود خیلی دلم میخواست عسل زیاد نه نمی‌دونم شاید دکتر ...

برای ورمم فست فود توصیه نکرده تا نمک‌مسخورم پاهام‌باذ میکنه🙁