2777
2789
نمیشه گفت چه اتفاقی میوفته چون همین پیامی که من الان دارم مینویسم یه بخشی از مسیر زندگیم رو تغییر دا ...

یکم واضح تر میگی لطفاً 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارع فشارش به امثال منو شما میاد

دقیقا 👌

اون اسمشو نبرا که راحتن میمونه قشر خاصی از جامعه که مردم عادی باشن 

یکم واضح تر میگی لطفاً

ببینید الان شما جواب من رو دادین یعنی چیزی که من نوشتم رو خوندین

با اینکه اگه من اون متن رو نمی‌نوشتم شما شاید اصلا توی یک تاپیک دیگه بودین یا جواب یکی دیگه رو میدادین

پس با این شرایط هم جایی که من قرار بود باشم تغییر کرد هم جایی که شما قرار بود باشید

ارع خدایی یچیزی بگم .من مجردم ولی اسم متاهلی میاد بخدا هیچ انگیزه ای ندارم درصورتی دستم توحیب خودمه. ...

خیلیا به خاطر همین شرایط مثل شما هستن

الهی که هر چه زودتر شرایط واسه شما هم درست بشه و بتونی ازدواج کنی