2777
2789

سلام

۵ سال دیگه ۳۰ سالم میشه ولی هیچکس سمتم نمیاد

چهره خوبی دارم تیپمم خوبه 

حتی توی این سن هیچکس بهم پیشنهاد دوستی هم نداده

بخاطر درونگرا بودنمه؟جایی هم نمیرم زیاد

ولی حتی توی فامیلم خواستگار ندارم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون جایی نمیری خب مردم از کجا بفهمن یه دختری تو خونتون هست

کجاها باید برم تا دیده بشم؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عزیزم باید دیده بشی تا بفهمن وجود داری بیان خاستگاری در ضمن نداشتی باشی چه اشکالی داره حتما خدا صلاح ...

اطرفمون هم دختر مطلقه هست هم دختر از من کوچیک تر که اگه ازدواج کنن میخوان بزنن تو سر من

کجاها باید برم تا دیده بشم؟

والا من نمیدونم 

ولی یه تاپیک بزن

از ملت بپرس 

با شوهرشون چطوری آشنا شدن 

از اونجا ایده بگیر 

حتی باورت نمیشه

خیلی ها توی همین نی نی سایت ازدواج کردن 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خواستگار خوب ارزش داره نه هر خواستگاری.

من فقط میخوام واسم خواستگار بیاد بقیه بفهمن منم خواستگار دارم

حالا منکه خواستگار داشتم چی هر چی عتیقه بوده شده خواستگار من اخرم مجردم🤣

هر چی باشه خواستگار داشتی اطرافیان بهت تیکه ننداختن که خواستگار نداری

من فقط میخوام واسم خواستگار بیاد بقیه بفهمن منم خواستگار دارم

من با وجود متاهل بودنم گاهی وقتا برام خواستگار پیدا میشه امروز یکی از دوستام زنگ زده بود برای یکی از آشناهاش من گفتم که ازدواج کردم😂😂