2777
2789

خانوم خانوما احوال چشات چطوره

چین سر زلف سیات چطوره

بیا و ببین حال عاشقات چطوره

یه دفه بپرس خاک زیر پات چطوره

بیا و ببین حال عاشقات چطوره

یه دفه بپرس خاک زیر پات چطوره

خانوم خانوما ترو به خدا وقتی که داری را میری

یواش و بی صدا میری

با کفش پاشنه صناری پاتو رو دل ها نذاری

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حنابندونه امشب دوماد خندونه امشب خدا عشقشو بهش داد😂😂😂

دلم عروسیییی خواست

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

اهای فریاد فریاد عزیزم داره میااااد

بچه بودم چقدررر با این اهنگ فاز میگرفتم یکی نبود بگه اخه تو با این سن عزیزت کیه؟ که کجا باشه بخواد بیاد  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد