2777
2789
عنوان

چقدر با نامزدتون صحبت محبت امیز دارید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 29 پست
نه باز نشد

چی باز نشد

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مچکرم درست میگی

یکمم وسطش شیطونی کن بعدش پی ماجرا رو نگیر

مثلا یه چیز محبت آمیز گفت

بگو انقدر شیرینی که بقولمت ( متاسفانه باید یاد بگیری)

قربون صدقش برو از سرکار اومد یا خسته بود

بگو دور سرت بگردم که انقدر تلاش میکنی واسه زندگیمون

یا گف حوصلم سر رفت

بگو واست نینی بامزه میارم

از این حرفا دیگه😭😭😭😭😂😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

نه نه فهمیدمممم😂😂😂😂ممکنه روش تاثیر بزاره بیشتر بگه اونممم

آره حتما عادتش بده 

پای تلفنم صداتو ملیح کن و یکم بچگونه 

یکم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

آره حتما عادتش بده پای تلفنم صداتو ملیح کن و یکم بچگونه یکم

خب این که میگید بانو   نسبت  به هر  مردی  فرق  میکنه   من خیلی  مرد هارو  دیذم  از این  حالت که میگید  بیزارن 

قبل از هرچیزی  خانم  باید  روحیات  و خلقیات طرف  مقابلش ببینه   بشناسه  فقط  چیزی ک  روی  همه  مردا  خیلی   نتیجه خوبی  میده  بانوی عزیز 

اینکه  خود  واقعیت باشی   یا   سادگی  یعنی  یه کاری میخایید  انحام  بدید   مثلل  صداتون  بچگونه  یا .....

گاهی   همون  سادگی  خودتون  باشید مرد ببشتر  ......

خب این که میگید بانو نسبت به هر مردی فرق میکنه من خیلی مرد هارو دیذم از این حالت که میگی ...

منظور من لطافت و ملایمت زنانگی بود که این روزها در جامعه نمی بینیم.

در رابطه های احساسی بجای ملایمت ، قلدری داره صورت می گیره

یا خانمها از الفاظ عجیب استفاده می کنن..

گاهی با قدرت لطافت میشه به جایی رسید که با قلدری امکانش نیست.

اکثر  مرد ها  پشت   تلفن  دوست دارن  خانومشون  کم  حرف  بزنن   این  به  معنی  بی توجهی  نیست   بنا  ب شرایطی که هستن    دوست ندارن  وقتی  کنار  یکی هستن  با خانمشون  محبت امیز حرف بزن   یا  اصا  دوست ندارن  حرف  بزنن   میدونید  چرا ؟....

چون گاهی طرف  مقابلشون  ادمی  مثلا باهوش     ک   اگر   مرد یک کلمه  بگه    اون کرد کناری  تهشو  بخونه   واسه  همین 

بانو   واقعا  مرد ها  پشت  تلفن  زیاد  راحت  نیستن 

نه ک  بدشون بیاد  یا  ..... نه نه  نه  

فقط دوست ندارن  سری اخلاق های  عاشقونشون  یا   رمز زاز  زندگیشون   جلو   کسی .......و   هراز  دلیل  دیگه 

و مردا اکثرا  توی   تلفن .. با  خانمشون   دوست دارن  کوتاه  باشه

باور کن   هرچی  کوتاه  تر  مرد  عاشق اون شدن بیشتر 😂😂😂😂