2777
2789

بیاید یزره منو نصیحتی بفرمایید😁🌹......چقدر باید باهم صحبت محبت امیز و عاشقانه بکنیم.....

.... کلا چجوری باید رفتاز کنیم اینکه میگن زیاد نیاید با محبت بود درسته؟؟🤦🏽‍♀️🤔...

.... یا فکر کنید دعواتون شده و باهم بحث کردید وقتی زنگ میزنه و یه شوخی میکنه و قرار میزاره که مثلا دعوارو خاتمه بده شماهم دیگه ادامه نمیدید؟ 🤔💖 .... یا باز بی محلی و سرد رفتار میکنید 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

...دیدم داخل سایت میگن باید حتما بگه معذرت میخوام ولی خب با شوخی و قرار ملاقات دعوارو خاتنه میده قبول کنم؟؟

من انقدر باهاش رفیقم اصلا اینارو قبول ندارم که چمیدونم توجه نکن محبت زیادی نکن پرو میشه یا یعتی چی حتما باید بگه معذرت میخوااام؟ خب همین که زنگ زده شوخی میکنه قرار میذاره یعنی همون دیگه! چقدر سختش میکنید!! اگرم قراره چه آدمی با محبت و توجه و عشق و علاقه پرک بشه یا بره که خب چه بهتر که زود خودشو نشون بده و بره چون آدم سالم اینکارو نمیکنه .

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی‌.. البته اون بشدت احساسیه منم مجبور میشم همراهیش کنم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

صحبت چیه

من با نامزدم رابطه هم داشتم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

حوصله نصیحت نیست خاهر 

از اول باهاش هرجور رفتار کنی همونجوری تا اخر میشه

احترام احترام احترام از عشق مهمتره یادت نره بای

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
خب‌بحث این‌نیستبحث جرفای عاشقاونه و دعواست الان

خب وقتی در این حد بوده که رابطه داشتی

قطعا هر حرف عاشقانه ای هم بوده دیگه و حدودیتی نبوده

منظورم این بود

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

نامزد منم احساسیهتقریبا یجوری از من‌ الگو‌میگیرهمیخوام یکاری کنم بیشتر احساساتی بش۶

یکاری گفت بگو چشم 

چشم چشم چشم انقدر بگو گوشش عادت کنه اونم بگه

*کار نادرست منظورم نیست مثلا گفت فردا زنگ میزنم بگو چشم هر چی شما بگی*

موقع ناراحتی شدید بروز نده حستو

درمورد خانوادش بد نگو

دیدی خستس پا پیچ نشو 

فقط بگو خسته نباشید دردونه من یکم استراحت کن 

و تمام 

آخر شب موقع بحث نیست.‌ چت هم مناسب بیان ناراحتی نیس

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..