2777
2789
عنوان

ابروی مرد متاهل رو بردم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 42 پست
چی بگمخوندم باقی کامنتاروشما سعی کنین دوری کنین و البته در شرایط مناسب محل کارتونم تغییر بدین برای آ ...

من تازه تو این کار اوکی شدم 

و مرده مرد بدی نیست منگله فقط کسی جدیش نمیگیره

بقیه خانوما هم گفتن🤣

بخاطرش محل کارمو عوض کنم مهم نیست

پس من بیشتر میشم من همین الانش ۶۷ کیلوعم 🥺 از هیکل بعد بارداریم میترسم

باید ۹ کیلو اضافه میکزدم

نفهمیدم چی شد

۲۰ کیلو اضافه شدم 

مث کابوس بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی چقدر عقلت کمه. یکم بزرگ شو.

وای چقدر شما شعورت کمه بدون اینکه منو میشناسی این شکلی میگی!

تمام ماجرارو نمیدونید

من اندازه خودم میدونم و شماهم منو از نزدیک ندیدید لازم نیست هرچیزی رو تایپ کنید باخرد با باعقل!کسی که ادعاش میشه راحت توهین نمیکنه

من تازه تو این کار اوکی شدم و مرده مرد بدی نیست منگله فقط کسی جدیش نمیگیرهبقیه خانوما هم گفتن🤣بخاطر ...

اتفاقا این نوع افراد میتونن ایجاد چالش کنن و حاشیه سازی

و همون بقیه خانم ها منکر میشن کاملا که چنین چیزی بوده

تو محل کار اصلا و ابدا دنباله حاشیه نباشین چون به ضرر خودتون تموم میشه مخصوصا وقتی تازه واردین

اگه دقت کنی گفتم به ی دختر دیگه هم این شکلی گفته خودشون میدونن چطور ادمیهمهم نیست چطوری فکر میکننو م ...

تو محل کارت  از حاشیه فاصله بگیر سابقه کارت هم خراب نشه.   مردم عقلشون به چشمشونه باخودشون میگن  مرد متاهل ک نمیاد به پر وپای دخترای مجرد بپیچه.کرم از دختراس حتما

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
اتفاقا این نوع افراد میتونن ایجاد چالش کنن و حاشیه سازیو همون بقیه خانم ها منکر میشن کاملا که چنین چ ...

من زیاد تجربه ندارم 

بار بعد بادقت تر عمل میکنم و اینکه ادمهارو محل کار میشناسم با شخصیتن

اگه هم همچین فکری میکنن مهم نیست

تو محل کارت از حاشیه فاصله بگیر سابقه کارت هم خراب نشه. مردم عقلشون به چشمشونه باخودشون میگن مرد ...

من تجربه زیادی ندارم 

همه میشناسنش هوله احمقه

منم پریود بودم یهو عصبی شدم رفتم گفتم

یسری جزئیات هست نگفتم

باز خوبه شماره منو نداره وگرنه خطمو باید عوض میکردم عن اقا 

من زیاد تجربه ندارم بار بعد بادقت تر عمل میکنم و اینکه ادمهارو محل کار میشناسم با شخصیتناگه هم همچین ...

عزیزم طرز فکرشون شاید مهم نباشه اما ممکنه موقعیت شغلیتون بخاطر بیوفته

از هیچکس هیچ چیز بعید نیست

با همه دوست باشین اما صمیمی نه اصلا از مسائل شخصی و خانوادگی صحبت نکنین که این اتفاقم شخصی محسوب می‌شده 

من تجربه زیادی ندارم همه میشناسنش هوله احمقهمنم پریود بودم یهو عصبی شدم رفتم گفتمیسری جزئیات هست نگف ...

موفق باشی عزیزم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
عزیزم طرز فکرشون شاید مهم نباشه اما ممکنه موقعیت شغلیتون بخاطر بیوفتهاز هیچکس هیچ چیز بعید نیستبا هم ...

میگم که خودم میدونستم گفتنش اشتباه بود

ولی پریود بودم حالم بد بود مودخوبی نبودم

چون متاهل بود چندشم شده بود😂خالی شدم

الان حس خوبی دارم

به عواقبش فکر نمیکنم دیگه