2777
2789

دلیلشم بگین

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بله 

چون وفادار وصادق و دلسوزم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم نه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

آره. چون آدم شبیه خودم پیدا نکردم. فکر میکنم یه جور اختلالی چیزی دارم چون یه جوری غیر طبیعیم به نظر دیگران. 

دوست داشتم یک دوست مثل خودم داشتم و با هم دیگه غیر طبیعی بودیم. همیشه وانمود میکنم که مثل بقیه عادی هستم اما واقعاً از درون خیلی تنها هستم‌.