2777
2789

مغازه کادویی داشت رفتم واسه تولد یکی از دوستام کادو بخرم برم تولدش خیلی هم عجله داشتم . همونموقع شروعش بود و بعد از یه مدت طولانی دوباره رفتم یه خرید دیگه داشتم انجام بدم که متوجه شدم انگاری عادی نیس .بعدش آشنا شدیم و مادر و خواهرش فرستاد خونمون و به ازدواج ختم شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره و این‌که کجا

تو مسیری که من از محل کارم میومدم خونه مغازه داشت من هر روز از اونجا رد میشدم اوایل دقت نکردم اصلا بعد چند وقت دیدمش اما اون حواسش نبود روز بعدش دوباره نگاه کردم اونم نگاه کرد 

همین روند ادامه داشت😂هی من رد میشدم هی اون نگاه میکرد دیگه شروع کرد به لبخند زدن ولی من لبخند نمیزدم😂😂

تا اینکه من مریض شدم و ی هفته سرکار نرفتم بعدش که خوب شدم رفتم سرکار وقتی برگشتم از دور نگاه کردم دیدم مغازه نیست 

یهو دیدم مغازه بالایی وایستاده پیش ی آقایی تا منو دید اومد بیرون بعدش دنبالم اومد گفت نگرانت شدم کجا بودی گفتم 

منم صدامو نازک کردم گفت وااا مگه ب شما ارتباطی داره😂😂😂

بعدش خاستم وارد کوچمون شم گف شمارمو بزن گفتم نخیر بماند که از خدام بود😂گف بزن روزایی که نمیای خبر بده نگران نشم 

دیگه همش گف بزن بزن منم زدم همون شد که الان نامزدیم چند ماهه عقد کردیم خلاصه 😂😍😍

تو مسیری که من از محل کارم میومدم خونه مغازه داشت من هر روز از اونجا رد میشدم اوایل دقت نکردم اصلا ب ...

یعنی آنقدر قشنگ بود قلبم اکلیلی شد آخه شوهر خودمم‌مغازه داشت و آشنا شدیم الان پسرمون ۴ سالشه .

روزهای خوب و خوش براتون آرزو میکنم عزیزم

بنظرت چرا؟🤦‍♀️

نمی‌دونم. شاید دلیل این‌که من وارد رابطه‌ای نشدم تا حالا این باشه که زیاد با آدم‌های دیگه ارتباط ندارم؛ ولی به این فکر می‌کنم که خب این بخشی از شخصیت منه به هر حال. اگه تنها دلیلش این باشه، معنیش اینه‌که ممکنه هیچ‌وقت دیگه‌ای هم رابطه‌ای نداشته باشم. 

نمی‌دونم. شاید دلیل این‌که من وارد رابطه‌ای نشدم تا حالا این باشه که زیاد با آدم‌های دیگه ارتباط ندا ...

منم خیلی آدم معتقدیم با هر کی آشنا میشم تا میگه ب،غ،ل وب،و،س حس میکنم قصد سواستفاده داره و دیگه بهش بها نمیدم

و اینکه با هر کی آشنا میشم طرف پیگیر نمیشه مثلا با یکی دوس شدم فقط تو تلگرام پیام میفرستاد فک کردم چون بیرون ندیده منو بخاطر همین سرده ،رفتم بیرون دیدمش خیلیم خوشش اومد ازم ولی بازم فقط از تل پیام میداد دو ماه بود میشناختمش فقط یبار تلفنی حرف زده بودیم واس همین ولش کردم انگار سرش یجا دیگه گرم بود

دلیل تنها بودن من اینان

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️