2777
2789
عنوان

صدای خورشید رو شنیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 51 پست
بنده خدا خوارزمی😂

مثل اینکه شما اصلا درساتو خوب نخوندی وگرنه میدونستی مراحل ساخت خورشید چیه😒

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هعی خدا 😑🤦🏻‍♀️

پس صدای بقیه اجرام اسمانی رو بشنوی چی میگی؟ چرا همچیو دینی مذهبی میکنید حرف نمیزنه عزیزم. فقط صداس. تازه صدا هم نیس فرکانسه ک با تغییر طول موجش تبدیل شد ب صدای قابل شنیدن

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلیپشو دیدم همچین چیزی نبود 

اون سر و صدای تو فیلمم به خاطر فعل و انفعالات سطح خورشیده

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

در مورد اینکه چرا ادب نداره و پشتش به ماست هیچ توضیحی نداده؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

کلاس چندم بود فکر کنم اون قسمت غایب بودم😁

کلاس پنجم دبستان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هعی خدا 😑🤦🏻‍♀️پس صدای بقیه اجرام اسمانی رو بشنوی چی میگی؟ چرا همچیو دینی مذهبی میکنید حرف نمیزنه ...

همه رو گوش دادم.تازه میگن صدای خورشید رو روی دور تند گذاشتن اینجوری میگه.

آره.بزن حرف زدن خورشید.

رفتم گوش کردم.الان چه جوری بخوابم من😢خیلی ترسناک بود

تو طول روزم که من تنهام مطمئنم دیونه میشم از ترس من😭

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...