2777
2789
عنوان

حسرت عشق برای دختری ک زشت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 52 پست
الان فکر کردی خوشگلا خیلی دارن تو عشق و عاشقی زندگی میکنن؟حداقل اینستارو نگاه کن دخترایه داف و همه چ ...

خب توی بدن زیبا گریه کردن بهتر از با زشتی گریه کردنه!!😬

مث اون ک میگه حاضرم تو لامبورگینی گریه کنم تا تو پراید بخندم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب توی بدن زیبا گریه کردن بهتر از با زشتی گریه کردنه!!😬مث اون ک میگه حاضرم تو لامبورگینی گریه کنم ت ...

وقتی به تهش رسیده باشی دیگه خوشگلیتم برات مهم نیس. مثل اون دختره ویدا که از خوشگلی و پول چیزی کم نداشت ولی بخاطر یه پسر اسکل خودشو کشت

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
یکی از اقوام دوستمون خونشون منفجر شد کل صورت دختر سوخت و انگشتاش قطع شد هیچ امیدی به اینده نداشت فکر ...

شما از کجا میدونی اون دختر حس دوست داشته شدن میکنه؟

منم ازدواج کردم اون زبانن گفته دوسم داره ولی میدونم ک اینطور نیس. احترام هس ولی عشق نه!

ینی احساس دوست داشته شدن و معشوق بودن نمیکنم این فقط ی ازدواجه ی قرارداد برای تشکیل خانواده!

مگه چه شکلی هستی که به خودت میگی زشتیه تفریفی از خودت کن ببینم چه شکلی؟

۹۰ درصد کسایی ک منو دیدن گفتن ک زشتم دوره نوجوانیم خیلی سخت بود نمیتونستم بپذیرم ولی الان پذیرفتم 

مشکل الانم بی عشقی یه.

شاید ۳۰ سالم ک بشه اونم بپذیرم و فقط بفکر پولدار شدن باشم

و ۴۰ سالم ک شد بی پولیمم بپذیرم و فقط سعی کنم زنده بمونم شایدم ی راه بدون درد و سریع برای خودکشی پیدا کردم.

ی بیماری پوستی دارم - ماکولار آمیلوئیدوز‐ تو نت سرچ کنی عکسش میاد و اینکه پوستم کلا تیره ام هس ترکیب صورتم بد نیس ولی خب چون سفید نیس زشته

خب خدایی همینطوره تو زشت نیستی اعتماد به نفست پایینه.بنظرت همه این کسایی که میرن عمل میکنن نمونش خود ...

😒😒سلامتی جسمی ب چه دردی میخوره وقتی سلامت روانتو از دست بدی بخاطر این همه محرومیت

وقتی به تهش رسیده باشی دیگه خوشگلیتم برات مهم نیس. مثل اون دختره ویدا که از خوشگلی و پول چیزی کم ندا ...

راستی یادم رف حتی عرضه خودکشی ام ندارم 

ی راه بدون درد و خونریزی و سریع میخاستم برا خودکشی

کسی بلده؟

محرومیت??

وقتی عشق و زیبایی و پول نداشته باشی مخصوصا پول از همه چی محروم میشی دیگع مثلا پول نداشته باشی میتونی سفر خوب بری ک لذت ببری یا غذای خوب بخوری ک لذت ببری؟ 

شاید بگی خب برو کار کن پول در بیار! با پول میشه زیبا ام شد!!!

خب این عدالته ی عده بدنیا میان پولدار و قشنگن و قبل ۲۰ سالگی عشقشونو پیدا میکنن ولی ی عده دیگه باید بسختی بدست بیارن اینارو؟

حالا ما ک تلاشم کردیم و نشد