2777
2789
میگفتی دختر خودت یا خواهر خودت هم بود همینومیگفتی؟؟؟

ایشالله که کارماشو پس داده باشه 

داداش خودم که بدجوری داره پس میده 

بدجوری کتک خوردم کسی هم پشتم نبود که بخوام دنباله شکایتمو بگیرم واگرنه به حسابش می‌رسیدم 

ایشالله که کارماشو پس داده باشه داداش خودم که بدجوری داره پس میده بدجوری کتک خوردم کسی هم پشتم نبود ...

الهی عزیزم

خدا حواسش به دل بنده هاش هست نمیذاره‌حق کسی ضایع بشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعوای خودم و داداشم حتی زنگ زدم ۱۱۰ جلوشون انقد منو زد که نفهمیدم چی شد آخرشم مامور گفت داداش بزرگتر ...

وااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!

الانه میونه اتون چجوریه تو و داداشت؟

رابطتون بعد از زنگ زدنت به ۱۱۰ چجوری شده؟

عجب پسر وپدر جلادیاشتباه تایپی بودپسره شوهرش بود؟؟یچیزایی یادمهادم اینا رو‌میبینه خیلی حالش گرفته می ...

اسمش مونا بود یادته؟ انگار به زور شوهرش داده بودن به پسرعموش ، خودشم توی سن کم، اینم تحمل نکرده و فرار کرده چون طرف عوضی بوده،  رفتن گرفتن اوردنش و بهش قول دادن آدم شن( هم باباش هم برادرش هم شوهرش هم عموش) بعدش سرشو برید شوهرش و توی خیابون چرخوند،به اسم غیرت

وااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!الانه میونه اتون چجوریه تو و داداشت؟رابطتون بعد از زنگ زدنت به ۱۱۰ چجو ...

خیلی وقته قیدشو زدم گورشو گم کرد 

همیشه کتک کاری داشت باهام سره چیزای الکی 

حتی یه بار با لگد زد سره دلم نفسم قطع شد چند ثانیه قشنگ مرگو به چشم دیدم 

از اون به بعدم چند باری کتک کاری داشت 

ولی از وقتی که عقد کردم عین سگ از شوهرم می‌ترسه دیگه پاشو از زندگیم کشید کنار 

یه بارم شوهرم خفتش داد سره یه ابرو ریزی خیلی ازش می‌ترسه 

اسمش مونا بود یادته؟ انگار به زور شوهرش داده بودن به پسرعموش ، خودشم توی سن کم، اینم تحمل نکرده و فر ...

اها یادم اومد

وااای چقدررر تنها بوده😥😥😥😥هیچکی طرفش نبوده

چقدررر بی رحم بودن ما بعنوان غریبه حتی به مرگش فکرمیکنیم حالمون گرفته میشه اوناکه دیگه خودی بودن اینجوری کردن باهاش چجوری طاقتشو داشتن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست