2777
2789
عنوان

آیا ما از نسل میمون ها بودیم❓‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 271 پست

علم. که نظریه فرگشت میده  بهش میگن علم تجربی. فلسفه و فقه و علوم دیگه ای هم. که هستند اونام علمن. همه ی علم ها علوم تجربی نیستن 

یسری علوم وحیانی هستن ولی اونام علمن به خدا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرعمو حرمت داره 😂😂😂🌚

#شوخی

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

ما از نسل میمون ها نیستیم

فقط داروین و دار و دسته اش میمونن !😂

اگر اینطور بود که الان باید فیل و الاغ و گاو  و... هم تکامل یافته میشدن ، چرا فقط میمون 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من به شما توهین کردم ایا؟؟ اگه واقعا مطالعه کردید تاریخ از اونور تاریخ اسلام و تفکرات پیامبر و اماما ...

من برای جای جای جملاتتون بحث دارم

اما آیا زبان گفتگوی ما مشترکه؟ من از علم صحبت میکنن

مثلا اگه من بگم من به خدایی که معجزه میکنه باور ندارم

چون عقیده دارم خدای  واقعی خداییه که معجزه نکنه و طبیعت رو طوری خلق کرده باشه که نیاز به تصرف و معجزه درش نباشه شما می فهمید؟

یا اینکه ادعا های معجزه در مکان های زیارتی برام قابل اعتنا نیستن 

چون هیچ کدوم اثبات قابل قبولی نداشتن چی؟

همون اول تاپیک من گفتم ما از نسل میمون ها نیستیم

هنه گفتن کع تو میمونی من با میمون بحث ندارم

و اصولا حتی اساس درستی حتی برای گفتگک هم وجود نداره

تو سایتم من احتمالا چن ساعت دیگه میترکم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ما از نسل میمون ها نیستیمفقط داروین و دار و دسته اش میمونن !😂اگر اینطور بود که الان باید فیل و الاغ ...

من کی گفتم ما از نسل میمونیم

گاو و گوسفند ام تکامل یافته نسل های قبل خودشون هستن

ما پسر عموی میمون ها هستیم و ژنتیک مشترکی باهاشون داریم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عقد پسر عمو د ختر عمو رو تواسمونا بستن😂

چه بامزه؛)

والا من به اونایی که خودشون رو از نسل میمون می‌دونن کار ندارم،فقط می‌دونم یه دسته هم هستند جدا از نسل آدم و حوا همون هابی که خدا از روح خودشون درش دمید،من از اون دستم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

من ترجیح میدم زن مسلمان باشم، آفریده خدا باشم و از بهشت اومده باشم، ترجیح میدم ریحانه خدا باشم و بهشت زیر پام باشه، ترجیح میدم طبق دستور خدا زندگی کنم بدونم که به خدا میرسم و فراتر از این دنیای مزخرف قراره زندگی کنم،  تا با میمونا فک فامیل ار آب دربیام

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
من کی گفتم ما از نسل میمونیمگاو و گوسفند ام تکامل یافته نسل های قبل خودشون هستنما پسر عموی میمون ها ...

مگه تو پسر ی،تو باید دختر عموشون باشی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من کی گفتم ما از نسل میمونیمگاو و گوسفند ام تکامل یافته نسل های قبل خودشون هستنما پسر عموی میمون ها ...

پسر عموی میمون ها نیستیم 

این چرت و پرتا چیه!

اصلا گیریم پسر عمو و دختر عموشون هستیم خب که چی!؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

علم. که نظریه فرگشت میده بهش میگن علم تجربی. فلسفه و فقه و علوم دیگه ای هم. که هستند اونام علمن. هم ...

تقسیم بندیتون که خیلی جالب نیست

فلسفه در چارچوب علم قرار نداره ؛ عقلیه

بعد هم فلسفه هرگز در مورد بودن خدا صحبت نکرده

هفت دلیل در فلسفه برا خدا هست که هنگی دلایل ردِ ردن

یعنی یه ادمایی اومدن گفتن خدا نیست فلسفه اون دلایل رو رد کرده

در دنیا هرگز نمنیشه اثبات مستقیمی برای حضور خدا داشت

مگه احمقا!!

من برای جای جای جملاتتون بحث دارماما آیا زبان گفتگوی ما مشترکه؟ من از علم صحبت میکننمثلا اگه من بگم ...

اون خدایی که معجزه میکنه دلیلشو بهتر میدونه چرا معجزه میکنه به خاطر ایمان اوردن و نشون دادن راه راست اگه نگین داری چرت و پرت میگی

و من باور بادرم کسایی که میگن مریضی لاعلاج داشتیم شفا پیدا کردن

اما همنطور هم خدا گفته دنبال معجزه نباشین و علت و معلول هر چیزی انجام بدین یعنی سرماخوردی برو دکتر منتظر جاییی نباش

ما باور داریم که بعد این جهان یک بعد دیگه وجود داره بعدی که یقینا علم الان بهش دسترسی نداره و فارق از این محدودیت های دنیاست 

یعنی در اصل ما محدود شده ایم