2777
2789
عنوان

هرچههههه می خواهد دل تنگت بگوی 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آجی چکار کنم واقعا بابام بفهمه پسره خودش تنها خواستگاری کرده خیلی اذیتمون می‌کنه حتی نمیزاره دیگه بر ...

ایشالا خدا برات درست میکنه عزیزم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

ولی آهنگا دروغ نمیگن:))

🥲🥲🥲

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

به قول شاعر 

عاقبت جان مرا این همه غم می‌گیرد 

دست من نیست به کلامی گریه ام می‌گیرد 

کاش زندگی دنده عقب داشت برمیگشتم به دوران ۱۲ تا ۱۵ سالگی 

خیلی از اشتباهات رو جلوشون رو میگرفتم 

خدایا به بزرگیت قسم بهترینها رو برام رقم بزن 

من واقعا دلتنگتم..🥲نمیدونم کجایی داری چیکار میکنی چرا نیستی..خیلی وقته ندیدمت و ازت خبر ندارم و از ...

چقدر حرفات حرف دل منه منم میخوام قبل از مرگم حتی شده یه روز قبلش یه بار فقط یه بار دیگه بزارن ببینمش بغلش کنم بوش کنم و بوسش کنم بعدش بمیرم 

کاش بشه 😔🥺

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

قربونت ولی آجی رفته بودیم از سوپری مارکت چند تا خرید کردیم پیاده راه افتادیم بریم خونمون پسره از ماش ...

اگه خودش واقعا بخوادت هرجور شده تلاششو میکنه و به دستت میاره گلم نگران نباش اگه قسمتتون ب هم باشه سنگم از آسمون بباره شما باز مال هم خواهید شد 🤎

چقدر حرفات حرف دل منه منم میخوام قبل از مرگم حتی شده یه روز قبلش یه بار فقط یه بار دیگه بزارن ببینمش ...

نمیدونم واقعا...واقعا دیگه نمیتونم🥲

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
میخام برم کورتاژ صبح زود

عزیزدلم ایشالا زود تر این مرحله سخت و پشت سر بذاری 💔