2777
2789
عنوان

اونایی که از دیسک کمر سر درمیارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست
ای بابا 🙁 نه ام ار ایم خیلی تازس دوتا زده بیرون یکی زیاد یکی کم که هردوتا چپه .‌اگه مهره دیگه درگیر ...

انشالله که چیز مهمی نیست. علائم بهبودی باشه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من سر در نمیارم اما دیسک کمر خودم بسیار شدید شده و جدیدا به دو پاهام زده ورزش اصلاحی که میکنم انگا ...

منم همینا درگیره کمر به گردن هم میزنه. فیزیوتراپی میری؟  . با اب درمانی و فیزیو انقد کم شده درد من 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درست میشه با ورزش و پرهیز. بدن خودش خودشو بازسازی میکنه

مرسی عزیزم روحیه گرفتم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خداروشکر که خوبید من اصلا خوب نیستم برای اینکه کار میکنم مسئولیت خرید خونه و کارای مامانمم دارم

یه دونه از این ساک چرخ دارای خرید بگیری که هیچی رو بلند نکنی . 

خداروشکر که خوبید من اصلا خوب نیستم برای اینکه کار میکنم مسئولیت خرید خونه و کارای مامانمم دارم

ممنونم انشالله بهتر شین

من تابستون افتادم رو رخت خواب نمیتونستم نفسم بکشم الانم اکثر خریدا با خودمه اما کمکم میخرم بهم فشار نیاد هنوزم درد دارم اما نه شدید دیگه بهش عادت کردم

منم همینا درگیره کمر به گردن هم میزنه. فیزیوتراپی میری؟ . با اب درمانی و فیزیو انقد کم شده درد من

منم حس میکنم گردنمم داره درگیر میشه

خواهش میکنم. حقیقتو گفتم چون مادرم هم با این کارا کمر درد و دیسکش خوب شد.

خداروشکر . چند وقته از تسکین دردشون گذشته؟

منم حس میکنم گردنمم داره درگیر میشه

میزنه به گردن . خیلی باید ماها رعایت کنیم و همینطور حرکات اصلاحی بریم 

خداروشکر . چند وقته از تسکین دردشون گذشته؟

از قبل کرونا بود. رفت ورزش پیلاتس و پرهیز کرد از کار سنگین.. خوب شد. اصلا عمل بی فایدس فقط درمانش همین‌جاست که انجام نیدی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میزنه به گردن . خیلی باید ماها رعایت کنیم و همینطور حرکات اصلاحی بریم

اینا اکثرا ژنتیکیه دکترم میگفت 

اینم شانس ماست😔

اینا اکثرا ژنتیکیه دکترم میگفت اینم شانس ماست😔

من تو فامیلمون دیسکی ندیدم حداقل تو‌جوونی نداشتن . روزی که واکسن زدم کمرم دردش شروع شد دیگه قطع نشد قبلش اصلا کمر درد نداشتم . بعضی دکترا میگن عوارض همونه بعضیام میگن ربطی نداره 

از قبل کرونا بود. رفت ورزش پیلاتس و پرهیز کرد از کار سنگین.. خوب شد. اصلا عمل بی فایدس فقط درمانش هم ...

عه چقد عالی یعنی با رعایت برهم نمیگرده .

من تو فامیلمون دیسکی ندیدم حداقل تو‌جوونی نداشتن . روزی که واکسن زدم کمرم دردش شروع شد دیگه قطع نشد ...

برای من ژنتیکیه 

عه چقد عالی یعنی با رعایت برهم نمیگرده .

بله. یک بار 3تا پزشک بودن تو امریکافوق تخصص گرفته بودن صحبت میکردن. تو کل دنیا عمل دیسک کمر وجود نداره نه تنها در. ایران در اروپا و آمریکا هم نیست فقط درمانش ورزش و فیزیو تراپی و پرهیز. شاید بگی این همه عمل میکنن چی.بله ولی کار بیهودست. دکتری چیکار دارن فقط پولشون میگیرن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا