جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میگی نمیتونه پرداخت کنه چرا ادم باید خودشو گول بزنه! وقتی بخواد سالها طول بکشه هر دوطرف بعد یه مدت منصرف میشن
من خیلیا رو دیدم مهریه های بالا داشتن ۸۰۰ تا ۹۰۰ تا بعد موقع جدایی هر سه چهار ماهی یه سکه (تازه نه الان با این قیمت سکه زمانیکه ارزون بود ) بعد یه مدت توافق کردن سر یه مقدار کمی که داماد میتونست پرداخت کنه ولی یک جا بده بجای هر چند ماه یکی! خب این اسمش اگه گول زدن خود نیست پس چیه؟!
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
الان چون سکه رفته بالا میگمبعدش هم مگه هر کی سکه بالا میزنهقصدش اینه در جا بگیرشون که بخواد طمعکنه ی ...
ببخشید هدف از مهریه چیه؟ اگه پشتوانه است که ادم وقتی جدا میشه بتونه خونه زندگی مستقل خودشو داشته باشه که با چند ماه و سالی یبار این انفاق نمیوفته، ادما ترجیح میدن یه مبلغ درجا توافق کنند تا بشه باهاش کاری کرد!
ثانیا ادما خودشون وقتی به مرحله طلاق و جدایی میرسن دوست ندارن به هر روشی رابطه بینشون بنواد ادامه پیدا کنه مثلا بعنوان مهریه حتی اگه تمو نبینن اونم بنوان تا ابد این داستان و کشش بدن!
درضمن، مهربه عندالمطالبه یعنی درجا خواستی هم طرف باید بهت بده!
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
افرینقرار نیست بواسطه ازدواج یکی پولدار و یکی از هستی ساقط شه!
این درمورد ادم حسابیا صدق میکنه نه مردایی که اینجا میخونیم بچه رو بهانه میکنن زن رو مجبور میکنن ببخشه و خیانت و هزار کوفت و زهرمار دیگه وسطه اونم کشوری که ۹۰ درصد قوانین پشت مرده