2777
2789
من مهریم ۱۳۷۲ تا بود ، زمان جدایی هم تمکن کافی داشت که پرداخت کنه ولی من بخشیدم، تقریبا اکثر اموال ه ...

افرین ادم باید وجدان داشته باشه

چه سالی جدا شدی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل خوش کنیم؟مهم اینه پرداخت میکنهاگه بخواد

میگی نمیتونه پرداخت کنه چرا ادم باید خودشو گول بزنه! وقتی بخواد سالها طول بکشه هر دو‌طرف بعد یه مدت منصرف میشن

من خیلیا رو دیدم مهریه های بالا داشتن ۸۰۰ تا ۹۰۰ تا بعد موقع جدایی هر سه چهار ماهی یه سکه (تازه نه الان با این قیمت سکه زمانیکه ارزون بود ) بعد یه مدت توافق کردن سر یه مقدار کمی که داماد میتونست پرداخت کنه ولی یک جا بده بجای هر چند ماه یکی! خب این اسمش اگه گول زدن خود نیست پس چیه؟!

مگه مهریه هر کسی رو شوهرش قرار نیست بده؟ دیگه اینکه شوهر دختر عمه دختر دایی چقدر مهربه زده چه ربطی ب ...

نه.کلی گفتم‌..هدف این بود مهریه من درمقابل عرف اون دوره،خیلی کم بوده.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میگی نمیتونه پرداخت کنه چرا ادم باید خودشو گول بزنه! وقتی بخواد سالها طول بکشه هر دو‌طرف بعد یه مدت ...

الان چون سکه رفته بالا میگم

بعدش هم مگه هر کی سکه بالا میزنه

قصدش اینه در جا بگیرشون که بخواد طمع

کنه یه چیزی میگی.

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

همون موقع بالای ۵۰ میلیرد مهریه ات میشد واقعا میتونست بده اگه نمیبخشیدی؟؟

اره خیلی راحت می تونست بده، البته نصف  دارایی هایی که به نام من موند خیلی بیشتر از مهریم بود ولی خب اونو هم می تونستم بگیرم ولی به نظرم دیگه مسخره بود

الان چون سکه رفته بالا میگمبعدش هم مگه هر کی سکه بالا میزنهقصدش اینه در جا بگیرشون که بخواد طمعکنه ی ...

ببخشید هدف از مهریه چیه؟ اگه پشتوانه است که ادم وقتی جدا میشه بتونه خونه زندگی مستقل خودشو داشته باشه که با چند ماه و سالی یبار این انفاق نمیوفته، ادما ترجیح میدن یه مبلغ درجا توافق کنند تا بشه باهاش کاری کرد! 

ثانیا ادما خودشون وقتی به مرحله طلاق و جدایی میرسن دوست ندارن به هر روشی رابطه بینشون بنواد ادامه پیدا کنه مثلا بعنوان مهریه حتی اگه تمو نبینن اونم بنوان تا ابد این داستان و کشش بدن!

درضمن، مهربه عندالمطالبه یعنی درجا خواستی هم طرف باید بهت بده!

اره خیلی راحت می تونست بده، البته نصف دارایی هایی که به نام من موند خیلی بیشتر از مهریم بود ولی خب ...

افرین

قرار نیست بواسطه ازدواج یکی پولدار و یکی از هستی ساقط شه!

افرینقرار نیست بواسطه ازدواج یکی پولدار و یکی از هستی ساقط شه!

این درمورد ادم حسابیا صدق میکنه نه مردایی که اینجا میخونیم بچه رو بهانه میکنن زن رو مجبور میکنن ببخشه و خیانت و هزار کوفت و زهرمار دیگه وسطه اونم کشوری که ۹۰ درصد قوانین پشت مرده

پس خیلی وقتا ی اهرم مناسبه

.

ببخشید هدف از مهریه چیه؟ اگه پشتوانه است که ادم وقتی جدا میشه بتونه خونه زندگی مستقل خودشو داشته باش ...

هدفش که معلومه ولی شما میگی

خودتون گول میزنید کلا موضوع و میبری یه سمت دیگه

خیلی ها مهریه ی زیادشون نذاشته زندگیشون خراب بشه

اگه کم بود طرف درجا طلاقشون میداد

البته اینایی که گفتم هر کدوم کلی بحث جدا دارند

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌