2777
2789
اوناییکه مهریه های بالای ۲۰۰-۳۰۰ تا دارید، شوهراتون در این حد دارایی دارن که مهر کردن؟؟

نه بابا. تازه من کم زدم.۴۱۴ در مقابل اقوامم هیچی نبود‌ ‌خواهرم و اقوامم همه هزارتا زدن. سال ۹۰. جنوبیم. فارس زبان هستیم البته

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوناییکه مهریه های بالای ۲۰۰-۳۰۰ تا دارید، شوهراتون در این حد دارایی دارن که مهر کردن؟؟

والا منو همسرم صحبت کرده بودیم قرار بود ۸۰۰ تا باشه اوکی بود بعد از بابت حقی که گردنش میفتاد ازم پرسید که حق ام رو دلی بخشیدم بهش ولی رو کاغذ باید میومد ،پدرم مخالفت کرد ۳۱۴ تا شد روز عقد ولی بخشیدم بهش دلی

نه بابا. تازه من کم زدم.۴۱۴ در مقابل اقوامم هیچی نبود‌ ‌خواهرم و اقوامم همه هزارتا زدن. سال ۹۰. جنوب ...

مگه مهریه هر کسی رو شوهرش قرار نیست بده؟ دیگه اینکه شوهر دختر عمه دختر دایی چقدر مهربه زده چه ربطی به مهریه من باید داشته باشه؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
الان که سکه قیمتش بالاست خیلی سال🤣🤣🤣🤣

پس نداره! رو چیزی که نداره چرا دل خوش میکنید!

والا منو همسرم صحبت کرده بودیم قرار بود ۸۰۰ تا باشه اوکی بود بعد از بابت حقی که گردنش میفتاد ازم پرس ...

ببخشید وسط دعوا دل حرف اخرو‌نمیزنه، چیزی که سند و‌مدرکه حرف اخر و میزنه

من مهریم ۱۳۷۲ تا بود ، زمان جدایی هم تمکن کافی داشت که پرداخت کنه ولی من بخشیدم، تقریبا اکثر اموال هم به نام من بود ، حساب کردم نصف نصف، بیشتر از نصف هرچقدر بود بهش برگردوندم