2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من الان معده درد شدید داشتم ک فاموتیدن خوردم ی کم آروم شد دندون درد دارم گوش درد دارم وایییییی خ ...

برا منم دندون تیر میکشه میخوره به گوشام 

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

منم معده درد شدید دارم اما با فاموتیدین رفع میشه درد شدید یعنی درد دیسک پاره شده و سیاتیک برای یه ثانیش آرزوی مرگ داشتم

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
مشکلات روحی هم هستن اونا بی تاثیر نیستن قبل از هر چیزی ک معده درد من جدی تر بشه و .....هیچ مشکلی ندا ...

جدا؟؟؟دقیقا همین حرفتونو شوهرمم زد پس استرس هم تاثیر میزاره

نامحرم بود چکار کنیم؟ اصلا چه ربطی به نامحرم داشت؟ خدایا بیا منو بخور

شما جلوی تا محرم ب صورت سجده تو این شرایط معده درد ک ب شدت حالت بده و امکان داره اصلا لباس پوشیده ای سرت نباشع وای میسی؟! 

مثلا همسایتون خونتون باشع یا پسرعمتون یا ی فامیل دور در اون حال دراز میکشید ک پشتتون ب بالا باشه ؟! 

برای ما انجام دادن همچین کاری زشته دیگه شاید اطراف شما همچین کاری غلط نباشع اون بحثش جداس 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اخه دهنم نعناییه

عزیزم انواع واقسام قرص ها رو دمنوش ها هرچی بگی خوردم واسه معده ام هم رفلاکس هم نفخ هم درد هم سندروم روده ی تحریک پذیر داشتم از درد روده به خودم می پیچیدم 

اما الان درکمال نا باوری 40 50روزه هیچ قرصی نمیخورم

چون یه بنده خدایی بهم گفت عسل بخورم واسه معده ام گفت معجزه شو می‌بینم منم شروع کردم یه قاشق ناشتا یه قاشق هم آخر شب خوردم باورت میشه دیگه مشکل معده ندارم خدا شاهده.انگار من ادم قبلا نیستم ک با اب خوردن معده درد میشدم همچی میخورم عین خیالمم نیست.

تا میتونید  زیاد  فکر  نکنید   غصه نخورید  از هرچی  استرس و  نگرانی بهتون  میده   دوری کنید

سخته خیلی سخت میدونم اما با تمرکز  کردن  سرگرم کردن  خودتون  یا اهنگی یا ...... فیلم نگاه کردن.......و  ....

میتونید کنترلش کنید   نزارید   زمان بر بشه  

اینو خیلی جدی بگیرید خواهران و برادران عزیز 

هرچی زمان بیشتر  بشه  اون  مریضی  قوی تر  میشه 

🚫خواهش میکنم چند  نکته میگم  خوب  توجه کنید 🚫

همیشه بعد از خوردن غذا  دراز نکشید  قدم بزنید  راه  برید  یه کاری انجام بدید  به مدت ۵دقیقه یا بیشتر 

اگر  تحت هر شرایطی نتونستید خسته بودی  مریض بودی  یا    پات  گچ بود      حداقل   دراز  کشیدید  سعی کنید   سرتون  بالاتر  از   بدنتون باشه این خیلی  مهمه  .  و اینکه  

از  غذا های  پر  چرب   سرخ  کردنی   تند   تا  میتونید دوری  کنید 

اگر  گوجه  یا سیب درختی یا خرما  نظیر اینا   خوردید  قبلش  حتما  حتما   پوست  بکنید   حتما  پوست بکنید بخورید  

ان شالله  الله رحمان  همیشه  سالم  سلامت باشید  

یادتون باشه  همیشه  از  خدا  تشکر  کنید بابت نعمت هاش

و  شکر  بجا  بیارید   پیروز  موفق ....

شما جلوی تا محرم ب صورت سجده تو این شرایط معده درد ک ب شدت حالت بده و امکان داره اصلا لباس پوشیده ای ...

برای ما خیانت زیر چادر

اختلاس و آدم فروشی به مراتب بدتر از کاراییه که شما میگی 

بنابراین معدمون درد بگیره لازم باشه دولا هم میشیم چون این چیزا رو ارزش نمیدونیم و منظوری هم از دولا شدن نداریم

حالا شما و مردای دور و برتون به محض دولا شدن یاد چیزای دیگه میفتن مشکل ما نیست

جدا؟؟؟دقیقا همین حرفتونو شوهرمم زد پس استرس هم تاثیر میزاره

اره خواهر   

باورت نمیشه غصه خوردن  یا فکر زیاد  و ......

شبیه عین میمونه   معدت خالی باشه  و  شما   یک  لیتر نیم کامل  سر بکشی بخوری

ازتون خواهش میکنم اگر اول مرحله هستید و  تازه  داره  جدی میشه  

هرچی دوستان میگن  گوش کن  خوب بشی و  دگه  روزی نرسه  حتی  باز  بیایی راجبش حرف بزنی   جوری  بشع  که   یهو  بیاد   گم بشه  اصا  چجوری خوب شد  یا شانسی خوب  شد یا هرچی

اما جدی بگیر اینو خیلی جدی بگیر  شمام ادمین  هم وطنی  

اما  باور کن  من که  غریبه ام   نگران شدم   چون   وقنی  بی توجهی و  .... بشع   به جاهای  بد   سخت  کشیده میشه 

خواهش میکنم به بدنت احترام بزار و  پرهیز کن   زودتر  خوب شی 

و  جازه ندی  پیشرفت کنه 

این قولو به خودت بده   

خیلی  خیلی  سخت و  بده من آدمی بودم تو زندگیم حتی  یبارم  مریض  نشدم   اما این مریضی کاری کرد  ماهی  یبار  سرم  بزنم 

اما شکر خدا با تحقیق مشورت  و  تجربه  طب  سنتی  تونستم  درمان بشم 

شمام اول کاری  کافیع   به  نگرانی استرس هات  و  ناراحتی هات مرخصی  عمری  بدی  و  بهبود.......

من بعد مدت ها امشب امدم دلم گرفته بود 

گفتم بیام  کسیو  راهنمایی کنم  و  ......یه چیز یاد بگیرم  یه چیز  یاد بدم   

به هم وطنام 

م برم  دیگه   همیشه  همه  ادما   سالم  سلامت  باشن  ای خدای مهربون  

الهی آمین 

برای ما خیانت زیر چادراختلاس و آدم فروشی به مراتب بدتر از کاراییه که شما میگی بنابراین معدمون درد بگ ...

کاملااااااااا مشخصه چقد از این زمونه دلت پره و چقد عقده داری چون اصلا هیچی نشده بحث راه انداختی 

مردای اطراف من اونقدری شعور دارن حتی اگر دولا شدم هم نگاه نکنن ولی اینجا بحث بحثع حیاس ک ایا من جلوی اونا دولا میشم یا ن!!؟ 

حالا دیگه اطراف شما خبری از حیا نیست اون بحثش جداس 

این موضوع هیچ ربطی هم ب چادری بودن نداشت

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚