2777
2789
کلا آدم وقتی یکم دردمیکشه فکرمیکنه بدترین دردممکن روالان داره می‌کشهنمونه بارزش خودم الان همین مریضی ...

منم گرفتم یک ماه کامل مریض بودم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علایمتو بگو کمکت کنم

من تقریبا خوب شدم انقدر دارو خوردم از همه مدلش ، اوایل درد بعد شد اسهال و نفخ بعد شد فقط دلپیچه خالی ، بعد درد معده و قفسه سینه از پشت و جلو 

بعد میزد به قلبم به کتفم به کمرم 

آب رو بزور قورت میداد کاملا بی اشتها اما الان خوبم 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

وای من الان معده درد شدید داشتم ک فاموتیدن خوردم ی کم آروم شد دندون درد دارم گوش درد دارم وایییییی خدا کمکم کن

کاربر خاموشم چند ساله که نی نی سایت رو دنبال میکنم لطفا برای حاجت دلم یه صلوات میفرستید🙏🏻

عرق نعنا بده؟معده درد منو فقط اون آروم میکنه😑

معده درد داریم تا معده درد

برای معده ای که عصبی درد میکنه و یا غذا بهش نساخته عرق نعنا عالیه. برای میکروب معده(هلیکوباکتر) و معده ای که ترشح اسیدش زیاده واقعا مضر هست نعنا

مشکلات روحی هم هستن اونا بی تاثیر نیستن 

قبل از هر چیزی ک معده درد من جدی تر بشه و .....

هیچ مشکلی نداشتم  جز     فکر  استرس درگیری ذهنی  دغدغه های......  باورتون نمیشه  همه  اینا    نه تنها  معده  بلکه همجای  بدنو  آسیب میزنه

معده درد داریم تا معده دردبرای معده ای که عصبی درد میکنه و یا غذا بهش نساخته عرق نعنا عالیه. برای می ...

آهان خب آره من پیگیری کردم وجز مورد اول هستم مخصوصا تو عصبانیت😵

به زودی منم مامان میشم😍