2777
2789
عنوان

شوهرم حالمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4542 بازدید | 159 پست
منم دیروز با شوهرم بحثم شد بهش گفتم چرا همش میری خونه مامانت گفت تو سگ کی هستی بخوای دخالت کنی.. انق ...

انگار تو کله شون به جای مغز پهن ریختن خو لعنتی ما مادر بچه هاتونیم یک ذره محبت ببینیم ده برابرشو بهتون برمیگردونیم،فقط بلدن بی احترامی کنن و فحش بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی زجر کشیدم، هنوز نتونستم ببخشمش

عزیزم میفهمم، حق داری...ولی دستش از دنیا کوتاهه، سعی کن ببخشیش

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

انگار تو کله شون به جای مغز پهن ریختن خو لعنتی ما مادر بچه هاتونیم یک ذره محبت ببینیم ده برابرشو بهت ...

بخدا هیچی به اندازه محبت و حمایت دل یه زن رو خوش نمیکنه ببین اصلا من بهش با بی احترامی حرف نزدم که اینو شنیدم خودشونو بافرهنگ و لول میدونن

چرا خونتو ترک کردی میموندی باش سرسنگین میشدی. تازه عروسی کردی؟

۵ ساله اخه امشب میرفت باشگاه خونه نبود منم گفتم غروب منو اورد اینجا به قهر که نیومدم ولی حرفم باهاش نمیزنم و خیلی سرسنگینم

۵ ساله اخه امشب میرفت باشگاه خونه نبود منم گفتم غروب منو اورد اینجا به قهر که نیومدم ولی حرفم باهاش ...

کم کم درست میشه رفتارش مردا سنشون بالا میره عقل کسب میکنن. باز خوبه اخه جوری نوشتی فک کردم قهر رفتی

من آدم کینه ای نیستم ولی فک میکنم دستش کوتاهه دلیل خوبی برا بخشیدن نیست..

شاید اگه بود جبران میکرد. شاید عمرش قد نداد...

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

فقط داغونم و نمیدونم چیکار کنم بخدا دل کندن خیلی برام سخته وگرنه انقد ازش سرم واقعا بی احترامیش بیشت ...

نمیخوام دلسردت کنم ولی قطعا سر تری که جواب بی احترامی رو بی جواب گذاشتی تجربه کردم که میگم

کم کم درست میشه رفتارش مردا سنشون بالا میره عقل کسب میکنن. باز خوبه اخه جوری نوشتی فک کردم قهر رفتی

قبلا که تازه ازدواج کرده بودیم خیلی لجباز و خودخواهه انقد باهم دعوا میکردیم سریع میومدم خونه بابام و قهر میکردم بعدش اونم اصلا نمیومد دنبالم دیگه بعد از اون مدت دعواهامون خیلی کم شد چون من همش سعی میکردم کوتاه بیام و احترام نگه دارم سراغ بحث نمیرفتم ولی اینبار من حرف بدی نزدم که اینجور بهم گفت واقعا حالمو بد کرد