2777
2789
عنوان

بدترین ازدواج دنیا را داشتم

393 بازدید | 34 پست

سال ۹۳ سال دوم دکتری بودم با همدوره ایم که درسش تموم شده بود و استاد دانشگاه یزد شده بود عقد کردم 

چشمتون روز بد نبینه من تهرانی ام و عروس یزدیا شده بودم

پدرمو درآوردن

اول که روز بله برون انگشتر نشون نیاوردن 

ننش هم بهانش این بود که چون فرداش میخواید حلقه بخرید و پسفردا عقده، دوره نامزدی ندارید و  لازم نیست 

درصورتیکه ربطی به طول دوره نامزدی نداره

خدا ازش نگذره

تو عقد یه سرویسو صد تیکه کرده بودن هرکدومشون یه تیکشو میدادن

سر عقد همسر سابقمو کوک کرده بودن که کوفتمون کنه و بگه کسی عکس نگیره و اوقات تلخی کنه 

حالا ما سر مهریه و همچی کوتاه اومده بودیم، من گفته بودم میام یزد زندگی میکنم و عروسی هم نگرفتیم و بهترین جهازو داشتم

برای عیدی ازم بزور سکه کامل گرفت درصورتیکه ما رسم نداشتیم و بزور خرید عروسی آنچنانی میخواست درصورتیکه عروسی نداشتیم (اینو دگ کوتاه نیومدم)

برای جهازبرون دنبال من نیومد و گفت بلیط قطارتو من برای چی بخرم؟ (من زنش بودم خدا ازش نگذره مادرش را بخدا سپردم و اون داداش بدهیبتشو)

بعد یکسال و نیم خواهرم سرطان گرفت از غصه من و ماهم اختلافاتمون شدید شد و من برگشتم تهران و طلاق 

الان هشتسال از طلاق میگذره، خواهرم فوت شد و من مهاجرت کردم و بهترین زندگیو دارم اما هرازگاهی کابوس زندگی گذشتمو میبینم و وقتی بیدار میشم خداروشکر میکنم

خدارو شکر آخرش بازم خوب تموم شد

خدا خواهرتون زحمت کنه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر ب گذشته فکر نکن خوشحالم ک آخرش خوب رقم خورد

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !