2777
2789
عنوان

بدترین ازدواج دنیا را داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 34 پست
عزیزم💔باز خداروشکر ک الان زندگیت رو ب رواله.. دوباره ازدواج کردی؟الان کدوم کشور زندگی میکنی؟

پارتنر دارم 

امریکا هستم

بازم میگم ایراد از تفکر ایرانیه که فکرمیکنن وقتی ازدواج کرده باشم یعنی جبران شده

نه ازدواج مجدد با یه ادم عوضی هیچ فرقی با قبل نداره و اشتباهیه که دخترای ایرانی برای حس خوب دادن بخودشون بعد شکست دچارش میشن

مهم حال خوبه و درامد و پیشرفت هرروزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنت کنه آدمایی رو که بدترین تجربه هارو برای بقیه به وجود میارن،من خودم بشدت زخم خوردم از همسرم ...

جاری سابقم هم داشت از دستشون زجر میکشید اما ازونایی بود که بحث زندگی من میشد برای خودشیرینی واسه شوهرش خودشم با اونا همکاری میکرد

اون متاسفانه یه پسر بیمار داره و دیگه درگیر زندگی شده و توش  مونده

اما من هنوز ترومای جهنمی که دوسال توش بودمو دارم

من حق نداشتم ماهی یروز بیشتر خانوادمو ببینم دقیقا کمتر از دوساعت

دست مریزاد چه اراده ای داشتیتنهایی توی یه کشور غریب واقعا سخته

خیلیم خوبه

بهتر ازینه که با مدرک دکتری دانشگاه تهران برای یه زن بیسواد دندون زرد کلفتی کنم

تنها هم نیستم کلی دوست دارم

پارتنر دارم امریکا هستمبازم میگم ایراد از تفکر ایرانیه که فکرمیکنن وقتی ازدواج کرده باشم یعنی جبران ...

انشالله همه اون روزای تلخ واست جبران میشه و خوشبخت میشی😘

روزای اول مهاجرت رو گفتم... الان که دیگه اوضاع روبه راهه خداروشکر

بله ولی چون من خیلی خودکفا هستم اینچیزا برام سخت نیست 

حرف زور شنیدن برام از همچی بدتره

تو دادگاهم قاضیه به من گفت تو خیلی مستقلی این بچه ننست

اصلا چرا پذیرفتی با این آقا ازدواج کنی؟ حتی راضی شدی عروسی نگیری و از شهر خودت انقدر دور بشی؟ 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود