2777
2789

یا فقط من اینجوریم ؟! 

فردا از اون روز هاییه که کار و دانشگاهم باهم تداخلی پیدا میکنه

تو دانشگاه یه پرزنت ۲ ساعته دارم که عملا نمره امتحان پایان ترممه

تو محل کارمم متاسفانه یه گندی زدیم که باید به خیر ماست مالیش کنیم

نزدیک پریودمم هست

یه اسیب جسمانی هم تو باشگاه برام پیش اومده که قضیه رو قاراش میش تر میکنه .

حالا من از عصر تا حالا دارم به کودک درونم رشوه میدم که فردا باهام همکاری کنه و بی انرژی بازی درنیاره یا اگه چیزی باب میلش پیش نرفت کولی بازی یا افسرده بازی درنیاره 😂😂😂

از صبح زود که ساعت ۵ صبح باشه به عنوان صبحونه فرنی موز زعفرونی براش در نظر گرفتم

قبل ورود به دانشگاه به قهوه و شکلات قول دادم براش بخرم

حالا خانم میگه غذای دانشگاهم نمیخوام یه چیز دیگه بخر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میرم حرید یه چیز کوچیک برا خودم میخرم یا میرم پیاده روی

گیری افتادیم بخدا

من شوهر نکردم که پی ناز بچه نخوام برم

کودک درونم بدتره😁😁

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

😅😅😅😅😅

من بعد بچه دار شدن اینطوری شدم...

قبلش اصلا حاضر نبودم رشوه بدم به خودم. سخت ترین شرایط رو تحمل میکردم قوی بودم...

اما بعد بچه خیلی همه چی عوض شد... رابطه مدبا همسرم بد شد ، بچه داری فوق العاده صبوری میخواست، شروع کردم رشوه دادن.... دیگه عادت کردم...ولی ناراحتم از این بابت...چون اکثر رشوه هام خوراکیه و اضافه وزن هم دارم

چقد جالب آفرین به این ایده‌‌‌...تو زندگی به همه کس باج دادم جز خودم

من خیلی با خودم کنار میام

طفلی خیلی تو ایران روش فشاره😂

😅😅😅😅😅من بعد بچه دار شدن اینطوری شدم...قبلش اصلا حاضر نبودم رشوه بدم به خودم. سخت ترین شرایط رو ...

منم اکثرا یا خوراکیه یا کارهای زیبایی 

ولی خب باشگاهم میفرستمش که چاق نشه😂😂

😅😅😅😅😅من بعد بچه دار شدن اینطوری شدم...قبلش اصلا حاضر نبودم رشوه بدم به خودم. سخت ترین شرایط رو ...

عزیزم منم بچه داری پدرم و درآورده بخدا کم آوردم چجوری تحمل کنم چی باج بدم بخودم؟من زیاد اهل شکم نیستم

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
من خیلی با خودم کنار میامطفلی خیلی تو ایران روش فشاره😂

اون فشاری که هممون میکشیم که بین همه مشترکه من تو بچه داری کم آوردم ایده بجز شکم چی داری؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
عزیزم منم بچه داری پدرم و درآورده بخدا کم آوردم چجوری تحمل کنم چی باج بدم بخودم؟من زیاد اهل شکم نیست ...

آها کتاب خوندن چی؟ من رمان یا کتاب های قشنگ زیاد می‌خریدم یه دوره ای...

یا اکسسوری مو

یا فیلم قشنگ...

البته اگر اهل شکم نیستی خیلی محدود میشه آپشن ها😅

اون فشاری که هممون میکشیم که بین همه مشترکه من تو بچه داری کم آوردم ایده بجز شکم چی داری؟

من تو همه مشکلاتم و سختیام به باشگاه پناه میبرم

لعنتی آبه رو آتیش

آخه با بچه خیییییییلی کارها رو نمیشه کرد...یه آدم مجرد آپشن های فرق داره....

ولی درکل، سعی کن از خود بچه و بچه داری و رشدی که تو رو میده، لذذذذذت ببری. این شعار نیست برا خودم مهم ترینش همین بود...

مادر شدن فقط با زایمان نیست. باید واقعا مادر بشی. از خودگذشتگی و دیدن لذت هات در لذت بچه ت...