2777
2789
عنوان

داستان من یه مادرم

105 بازدید | 8 پست

امروز پسرم از مدرسه که اومد  ناهارش رو خورد و بهش گفتم مامان برو بخواب تا سر حال بشی برای تکالیفت خسته و کسل نباشی 

همیشه می خوابه ولی گاهی پیش میاد که خوابش نبره 

و تکلیف هاش رو انجام میده و ولی دقیقا سر شب می خوابه و بیدار میشه و بد خواب میشه 

خیلی روتین بدی هست تایم خواب پسرم 

توی این تایم منم سعی می کنم به کارام برسم 

نظافت خونه و غذا پختن 

رمان خوندن  که این بخش شدیدا مورد علاقمه 

اینستا گردی لعنت بهش که شدیدا جذابه 

بر گردیم طبق روال بچه داری 

بچه ی کلاس اولی اونم  پسر 

جون ادم رو به لب می رسونه تا درس بخونه و بنویسه 

دو خط می نویسه ..مامان خسته شدم ،مامان کی تموم میشه ،مامان زیاده؟, مامان دستشویی دارم ،مامان گرسنمه ،مامان استراحت میدی؟

و من در اخر که بگم ای یامان ...برو فقط برو نویان 

وای وای نگم از دیکته که دو تا خط می نویسه میگه بسه برم بازی 

فقط نمی دونم  چرا تایم استراحتش عین یو یو انرژی داره 

ولی موقع درس  اسلایم  وارفته اس 

ادامه ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موقع شام سفره که میندازم 

ده که باید صداش کنم نویان مامان بیااااا مگه گرسنه ات نبود 

میاد سر سفره گوشی به دست 

نویان گوشی کنار سر سفره 

وای میاد سر سفره قاشق می خوره کلی تکون می خوره 

نویان بسه بچه مگه زیرت میخ گذاشتن 

بشقاب غذاش رو اول مقدار کمی غذا می ریزم بعد با اعتراضش مواجه میشم  و پر اخر سیر میشه ها میدونم

وقتی برعکس مقدار زیاد بریزم .ته بشقابش غذا می مونه و با یه مامان سیر شدم می خواد که بلند شه 

میگم

نویان غذات رو تموم کن  بعد برو ....نمی خورم جا ندارم 

پرویی به خدا

رفتم خوندم درست میشه دوره بلوغشون هست و تنش دارن باید بری مشاوره ببین چی میگن مشاوره کار بلد باشه

آخه چقدر بخدا خسته شدم خودم میزنم به بیخیالی سرگرم کاری میشم می بینم فایده نداره دعواشون میکنم فایده نداره ناز و محبت میکنم فایده نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜