2777
2789
عنوان

چطوری بعد سه سال جدا بشم

186 بازدید | 10 پست

سلام من ۲۳ سالمه و خانم هستم و از ۲۰ سالگی ازش خوشم اومد و از همه لحاظ اوکی بودیم تو این ۳ سال

اما من خوب نشناختمش که چطور آدمیه و خیلی زود رابطه برقرار کردم (کامل )

۱ سالی هست که برخلاف میل خودم دیگه ازش خوشم نمیاد

چطوری جدا بشم؟ دست به خرجش اوکیه ولی چشم چرون و هول هست و خیلی خیلی سعی در تغییرش داشتم خون دل خوردم چون بار اول بود میترسیدم جدا شم بخاطریکه حرف و حدیثی پشتم نباشه و بتونم ازدواج کنم باهاش اما بی فایده بود و انگار حالاحالاها قصد ازدواج نداره ! سردرگمه و میترسم با جداشدن افسردگی بگیره و اینا راهنمایی کنید دوستان ! و اینکه تا قبل اون اصلا رابطه ای نداشتم با هیجکس اما حالا اینطوری شده برای دختریم چیکار کنم؟ میشه ترمیمی جیزی یا ن

من فقط نگران دخترونگیت هستم

ترمیم اصلا نداره همه روش ها الکیه

خب چرا کامل داشتی ، کاش حداقل از جلو نبود

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟باز متوجه میشن؟؟؟

متاسفانه بله

اگر برن دکتر متوجه مبشه

ولی میگن یه چیزی هست که قبل رابطه انجام‌ میدن و اولش خون میاد الکی ک طرف شک نکنه ولی خب اینو تو اینستا دیدم زیاد بهش امیدی معلوم نیست باشه یانه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الان چیکار کنم اخه یگی گفت میشه ترمیم و اینا

الکی گفته ولی باز برو دکتر شاید بشه یکاری کرد

ولی خب بخاطر این موضوع خودتو عذاب نده و به زور رابطه رو تحمل کن

متاسفانه بلهاگر برن دکتر متوجه مبشهولی میگن یه چیزی هست که قبل رابطه انجام‌ میدن و اولش خون میاد الک ...

100% متوجه میشن ترمیم فایده نداره.مگربا کسی ازدواج کنید که دوشیزگی براش مهم نباشه

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

اگه شرایط گرفتن مشاور دارین حتما مشاور بگیرین چند جلسه خودتون برین و بعد باهمسرتون دوتایی برین چندجلسه پیش حداقل سه مشاورهرمشاورهم چهار جلسه از سردرگمی هم درمیاین بهترین تصمیم هم میتونید بگیرین پس بیهوده افکارتون بهم نریرین تا نرفتین پیش مشاوره ها

متاسفانه بلهاگر برن دکتر متوجه مبشهولی میگن یه چیزی هست که قبل رابطه انجام‌ میدن و اولش خون میاد الک ...

من خودم تازه ازدواج کردم بهم نگفتن بریم دکتر 

ولی جوری درست کنن طرف متوجه نشه خوبه 

ولی صداقت بهتره من خودم نمیتونم