2777
2789
عنوان

کی طولانی ترین دوره شیردهی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 62 پست
من هردوتا بچه هامو بین ۱۹ تا ۲۰ ماهگی از شیر گرفتم خیلی هم خوشحالم از بس شب تا صبح آویزون بودن بعد ک ...

واقعا خوب شد خوراکشون؟پسر من جز فرنی و بیسکوییت و سوپ چیزی نمیخوره لب ب برنج اینا نمیزنه بنظرت منم از شیر بگیرم غذا میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم اخر عاقبتم مثل مامانت بشه مگه ول میکنه

شیر بیشتراز موعدی که باید قطع بشه نه تنها فایده نداره ضررم داره واسه بچه 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
من تا پنج سالگی خوردم خودم😂😂

چه جالب اسم دخترم مهواست😁 

یکی دو هفته دیگه بهش مهلت میدم نمیذارم به پنج سال برسه

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
واقعا خوب شد خوراکشون؟پسر من جز فرنی و بیسکوییت و سوپ چیزی نمیخوره لب ب برنج اینا نمیزنه بنظرت منم ا ...

باور کن از شیر بگیری ازاین روبه اون رو میشه همممه چی میخوره 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
بگید چجوری قژع کردید ما هم یاد بگیریم

رفتیم مشهد ۴ روز، یه روضه برا حضرت علی اصغر و یه یس خوندم، از تو قطار که سوار شدیم ، دیگه ندادم بهش. همسرم کمک م کرد البته. شب ها میبردمش حرم با پارک تا خیییییییلی خسته بشه. بهش میگفتم می می تموم شده تو بزرگ شدی. هی این دوتا جمله رو میگفتم و بغلش میکردم...همین. و اینکه کوتاه نیومدم

یه چی بگم پشمالوی بریزه🤣🤣🤣🤣

خواهر من یه تکه پشم سیاه گوسفند گذاشت داخل سوتین بعد دخترش خواست بره شیر بخوره پشم رو دید چندشش شد دیگه نخورد😁

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

پسر من اسفند سه سالش میشه هنوز میخوره رکورد دارم من🤣🤣غذا میخوره خوراکش خوبه ولی شیر ک ندارم چون دو سه دفعه از شیر گرفتمش ناموفق ولی خب حس میکنم بیشتر جنبه آرامش دباره براش روی دو سه بار میاد میکنه دهنش تا میگم دربیار زود درمیاره دست میزاره روش

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
غذاشو کامل میخوره ولی بعد غذا میاد با شیر ته بندی میکنه.دیگه دنبال راهکار افتادم

راهکار خاصی نمیخواد عزیزم

روند قطع شیردهی نباید یهوسی یاشه. ازوم اروم طی چند روز قطع کن حداقل یک هفته باید طول بکشه نه خودت اذیت بشی نه بچه. یکی درمیون وعده های شیردادن رو قطع کن. از داروخونه تلخک بخر بزن ب خودت. من چسب زده بودم میگفتم اوف شده دست نمیزد.

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
واقعا خوب شد خوراکشون؟پسر من جز فرنی و بیسکوییت و سوپ چیزی نمیخوره لب ب برنج اینا نمیزنه بنظرت منم ا ...

پوره برنج و سیب درست کن

پوره هویج و برنج 

پوره برنج و سیب زمینی 

تنوع بده

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃