2777
2789
عنوان

دردسر من و دوستم

105 بازدید | 25 پست

سلام من تازه عضو شدم 

من چند ساله با یکی دوستم:دختره: خیلی دوسش دارم همیشه سعی کردم که دوستی مون همیشه خوب بمونه....این چند روزه اصلا پیام نمیده  منم که دادم جواب نداد فقط بهم گفت اخه نمیتونم. آخرین بار چند روز پیش تلفنی باهاش حرف زدم و بعدش هیچی البته که مدرسه میبینمش 

واقعا نمیدونم چشه چیزی بهم نمیگه مثل قبل ناراحته ازش میپرسم هیچی نمیگه 

از طرفی هم امروز بهش زنگ زدم جواب نداد ولی دوستش که به زنگ زده بود برداشته بود:)

واقعا موندم میشه راهنمایی کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید دوست جدیده باهات حال نمیکنه باهاش قهر نشو سلام علیکتو حفظ کن برو خودتو با یکی دیگه گرم کن تا خو ...

ببین یه دوستی ساده نیس صمیمی تر از اوناس من صمیمی ترین رفیقش بودم تا الان 

بعد من نمیدونم چرا اینطور شدم که خیلی حساسم با این رفیقم یه جوری که پیام نده من خیلی استرس و ...میگیرم 

من خودمم بخوام نمیتونم ناراحتش کنم برا تولدش کادو گرفتم ولی اون تبریک گفت و بغلم کرد درسته اوضاع مالشون شاید بد باشه ولی کاش حداقل میگفت ببخشید نتونستم بگیرم:)

خیلی دلم از خودم گرفته که اینطوری آدما رو برا خودم بزرگ جلوه میدم و دل نمیکنم

شاید خانوادش محدودش کردن منم سال کنکورم گوشیمو ازم گرفتن

اون همیشه اینستاس بعد برا اینکه بخوام باهاش حرف بزنم فقط باید برن اینستا... کلا اینطوری بود که مامانش چیزی میگفت سریع بهم میگفت ولی الان هیچی نمیگه 

شاید ازت سرد شده یا ی کاری کردی ک نمیدونی

اخه چی

حتی ازش میپرسم ناراحتی ازم میگه وا ن چرا 

بعد اینطوریه دو روز خوبه دو روز بد یه روز اینقدر پیام میده که...یه روزم اصلا ...این یه مدت هم ۱ دونه پیام میده 

فردا صبح برو درخونشون رخ تو رخ ازش توضیح بخواه مطمعنم درگیر یه مشکل بزرگیه

نمیتونم ولی ازش میپرسم میگه ن بابا هیچی نی 

چند روز پیش داشت از خودکشی حرف می‌زد گفت مشکلاتم..گفتم خب مگه بابا مشکلو همه دارن مگه چیه؟گفت هیچی ولش کن