2777
2789

توفامیل یکی ازداداشام وخواهرام باجاریم هرسال تولد میگیره همه رو دعوت میکنه آدم میمونه چی کادو بده اگه کم بدی زشته اگ بیشتر بدی درتوانمون نیست شماچیکار میکنین جای من باشین

من خودم  میخام برای بچم فقط یسال بزرگ بگیرم همه رو دعوت کنم بعدش دیگه نگیرم هروقتم پسرم بزرگ شد هرچند سال یبار براش بگیرم همه رودعوت کنم شما باشید چیکار میکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنطرم اونا کار خوبی نمیکنن ، مخصوصا با این وصع دراند و گرونی 

خیلیا خرج روزلنشون رو به سختی در میارن 

خود من پدرم یه بازنشسته سادس ، یخدا عروسی یا مهمونی میشه عزا میگیرم 

بنطرم اونا کار خوبی نمیکنن ، مخصوصا با این وصع دراند و گرونی خیلیا خرج روزلنشون رو به سختی در میارن ...

دقیقا پدرمادر منم اینطوری هروقت تولد میشه همه دعوتش میکنن اونم چون بزرگه باید کادوی خوبی بده  ک مبدونم درحدتوانشون نیست حداقل خواهر برادرام نمیکنن یه پولی رو خودشون یواشکی بدن به مادرپدرشون ک جلوی بقیه کادو بده حداقل ازجیب خودتون نباشه

راستش من چون از اینکه کسی بخواد برا کادو دادن اذیت بشه و بعضیا هم واقعا زورشون میاد برای تولد کادو بدن ،من بچه های فامیلو به بهونه ی دورهمی دخترونه  جمع میکردم و نمیگفتم جشن تولده و از کسی کادو تقبل نمیکردم..هم دخترم خوشحال میشد که دورش شلوغه هم اینکه زیر منت کادو نمیرفتم

دقیقا پدرمادر منم اینطوری هروقت تولد میشه همه دعوتش میکنن اونم چون بزرگه باید کادوی خوبی بده ک مبدو ...

اصن خیلی زشته این کار 

اگه ارزونی بود یا دراندا زیاد بود یه چیزی 

بخدا ما یه زمانی هررررجا عروسی میرفتیم کادو  طلا می‌دادیم،  چون ارزون بود 

ولی الان دیگه نمیشه از اون کارا کرد