2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خود طرف مطرح کنه بگه همچین حسی دارمبعدشم حتما برن مشاوره پیش از ازدواج، برای همه ضروریه

تموم کردم 

احترام قائل نمیشن 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه جور دیگه بفهم که خسیسه نه سر کافه رفتن و شاید واقعا خسیس نباشه

دیگ چجوری وقتی قرار اول بلال خریده گاز میزنه نشونده تو سرما رو نیمکت از مادر دختره خجالت نکشیده یه تعارف شامم نزد برگشتنی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم ردش کردی دوباره اومد؟؟ببین شنیدم میگن خسیسا خون آدم میزارم تو شیشهمنم نمی‌دونم فقط شنیدم

نه نیومد دوستش داشتم 

دوستت داره؟

بنظر نمیرسه غرورش مهم تره البته میگه منو نخواست دیگ تموم کرد چی بگمش

🤔 خب حرص خوردن نداره جواب منفی بده ردش کن بره

خاستگار ندارم اینم دوسش دارم 

ردش کردم ولی خیلی حالم بده یک هفته واسش گریه کردم 

اره عزیزم ب تازگی میخوام شاغل بشم ولی خب منم با پوام جهازمو میخرم دیگ 

یااین خسیس باشه فردا تو مسافرت یا خرید عروسی دقم نده

اگه مطمئن شدی خسیسه ولش کن ، بعدا توی زندگی عذابت میده مگه چند سالته ؟

اره دیگ همه حتی یکی از نزدیکان خودشم گفته 

۲۵سالم