2777
2789
عنوان

من یه مادرم که خسته شدم حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسرودخترن؟؟؟؟

من دوتا پسر ۱۰و ۱۵ساله دارم اصلا باهم دعوا نمیکنن چون بچه ی بزرگه عاقله

بچه بزرگ عاقل و فهمیده باشه هیچ وقت دعوا نمیشع

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
۱۳ و۱۱ از بس حرص خوردم الان بخدا قلبم درد میکنه

بچه ام که نیستن 

تنها راهش اینه از هم دورشون کنی مثلا کلاس بفرستی حداقل یکیشونو جوری برنامه بریز اون یکی بیاد خونه اون بره کلاس

اینجوری وقتی ام بیان خسته آن احتمال دعوا کمتره

انرژیشونم خالی میشه

اونیکه پرخاشگرتره و بفرست ورزش 

یا اگه نمیتونی ببر بیرون یکیشونو یا خونه مادربزرگی.خلاصه سعی کن دورشون کنی

پسرودخترن؟؟؟؟من دوتا پسر ۱۰و ۱۵ساله دارم اصلا باهم دعوا نمیکنن چون بچه ی بزرگه عاقلهبچه بزرگ عاقل و ...

بله پسر دخترن پسرم تا حدودی درک میکنه ولی دخترم که شروع میکنه چیزی پرت میکنه یا میزدنش اونم زورش میگیره دیگه کوتاه نمیاد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه ام که نیستن تنها راهش اینه از هم دورشون کنی مثلا کلاس بفرستی حداقل یکیشونو جوری برنامه بریز اون ...

دور که باشن مگر من آرامش داشته باشم ولی الان موقع امتحان ها پسرم یعنی میگم خونه باشه درس بخونه 

بله پسر دخترن پسرم تا حدودی درک میکنه ولی دخترم که شروع میکنه چیزی پرت میکنه یا میزدنش اونم زورش میگ ...

دخترا خیلی لجبازن ...این همسایه ی ما دوتا دختر داره هرروز بزن بکوب دارن دهن مارو اسفالت کردن 

بخدا خونه ی ما با دوتا پسراروم و ساکت خونه ی اونا هرروز جنگ وخونریزی ...دوره زمونه عوض شده 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
دور که باشن مگر من آرامش داشته باشم ولی الان موقع امتحان ها پسرم یعنی میگم خونه باشه درس بخونه

ببین مشکل این بچه ها باهمه پس باید دور باشن حالا فصل امتحانا که گذشت یه فکری کن یروز درمیون یکیشونو ببر خونه مادربزرگ‌ها یا هرکسی که داری 

اینا هرچی کمتر باهم باشن بهتره.هیچ راهی فایده نداره

دخترا خیلی لجبازن ...این همسایه ی ما دوتا دختر داره هرروز بزن بکوب دارن دهن مارو اسفالت کردن بخدا خو ...

همین دیگه خودم به درک میگم بابا همسایه ها چه گناهی کردن