2777
2789
عنوان

خانوما و آقایون یه لحظه میاین

57 بازدید | 6 پست

از آقایون هم نظر میخوام لطفا مودبانه نظرتون اعلام کنین 

جریان از این قراره که 

همسر من با خواهر من خیلی لجه و یه جورایی بدش میاد ازش دلیلش هم بگم (من زمانی که خبر بارداریم به خواهرم دادم چون از دست شوهرم عصبانی بود گفت سقطش کن و من گفتم چطور دلت میاد این حرفو بزنی عذر خواهی کرد و خودشو بارها و بارها ثابت کرده که عاشق پسرمه ) حالا شوهر من عصری خواهرم و نامزدش و مادرم از راه دور اومدن خونه ما تا مادرم رو برسونن همسر من پاشد رفت خونه خالش که یه شهر دیگه هستن و چرت و پرتایی تحویلم داد که واقعا ناراحت شدم از دستش خواهرم وقتی دید شوهرم نیست گفت بهم نامزدم گفته اگه شوهرت چیزی بهت میگه تا ما همین الان بریم قسمم داد منم الکی دروغ گفتم که نه بابا یه کاری براش پیش اومده امشبم نیستش اینا هم موندن ولی خب میفهمن دیگه 🙂 حالا من میگم شوهرم اگه واقعا براش مهم بودم حداقل به خاطر من یه روی خوشی نشون میداد میموند به هر حال میگن مهمون حبیب خداس 

من از دست خواهرم اصلا ناراحت نیستم چون بارها و بارها بهم نشون داده که حرفش رو از رو بیفکری زده و کاملا برام ثابت شدس 

حالا موندم که چطور باید با همسرم صحبت کنم آخه ادمی هست که تا یک کلمه حرف بزنی حق به جانب تصمیم میگیره و فکر میکنه حق فقط با خودشه چه رفتار مناسبی با این مرد من داشته باشم بنظرتون؟ 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

والا من الان به شدت با همسرتون همزاد پنداری کردم 

چون خودمم اخلاقم شبیه ایشونه و توی این موارد همین برخورد رو میکنم، متاسفانه باید بگم من واقعا وقتی کسی از چشمم میوفته و ازش کینه میگیرم شاید باهاش دیگه بحث و دعوایی نکنم ولی دیگه هیچ جا نمیتونم تحملش کنم، یا جایی نمیرم که اون باشه، یا اگه باشه اونجا رو ترک میکنم! 

از اول نباید قضیه حرف خواهرتون در مورد بچه رو به ایشون انتقال میدادین! بنظرم خیلی سخت حتی نشدنیه تغییر ذهنیت شوهرتون نسبت به خواهرتون یا حداقل من اینجوریم! شاید فقط با صحبت های نرم و خواهش و بازی احساسات یکم نرمش کنین تا تحملشو بیشتر کنه وقتی خواهرتونو میبینه ولی شاید موضوع هیچوقت حل نشه بطور کامل

والا من الان به شدت با همسرتون همزاد پنداری کردم چون خودمم اخلاقم شبیه ایشونه و توی این موارد همین ب ...

اخه به یکباره فهمید میدونستم اخلاقش اینطوریه نمیخواستم بفهمه اصلا تو موقعیت قرارم داد تا بهش بگم 

الانم میگه چرا دخالت کرده تو زندگیمون و اینا هیچ جوره دلش نرم نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه به یکباره فهمید میدونستم اخلاقش اینطوریه نمیخواستم بفهمه اصلا تو موقعیت قرارم داد تا بهش بگم الا ...

منم همچین داستانی با خواهر خانومم دارم 

خیلی سعی کردم کینه ها رو بزارم کنار و فراموش کنم خداشاهده

ولی نمیتونم ابدا یادم نمیره تبدیل شده به نفرت

فقط تاجایی که میتونم ظواهر رو رعایت میکنم که خانومم اذیت نشه زیاد 

ولی بازم خیلی موفق نیستم چون خودم خیلی اذیتم 

منم همچین داستانی با خواهر خانومم دارم خیلی سعی کردم کینه ها رو بزارم کنار و فراموش کنم خداشاهدهولی ...

حالا شوهر من اخلاقش اینه که همزاد پنداری نداره خوب مرد حسابی متنفری درست منم میدونم ولی آخه به خاطر من هیچی نگو یه شب تحمل کن 

خودم کینه ای هستم و نمیتونم کسی رو که ازش بدم میاد حتی ببینمش بنابراین منم به جاش بودم نمیموندم

چی بگم شاید اگه میموند بدتر پیش میرفت و باعث دلخوری بیشتری میشد