از آقایون هم نظر میخوام لطفا مودبانه نظرتون اعلام کنین
جریان از این قراره که
همسر من با خواهر من خیلی لجه و یه جورایی بدش میاد ازش دلیلش هم بگم (من زمانی که خبر بارداریم به خواهرم دادم چون از دست شوهرم عصبانی بود گفت سقطش کن و من گفتم چطور دلت میاد این حرفو بزنی عذر خواهی کرد و خودشو بارها و بارها ثابت کرده که عاشق پسرمه ) حالا شوهر من عصری خواهرم و نامزدش و مادرم از راه دور اومدن خونه ما تا مادرم رو برسونن همسر من پاشد رفت خونه خالش که یه شهر دیگه هستن و چرت و پرتایی تحویلم داد که واقعا ناراحت شدم از دستش خواهرم وقتی دید شوهرم نیست گفت بهم نامزدم گفته اگه شوهرت چیزی بهت میگه تا ما همین الان بریم قسمم داد منم الکی دروغ گفتم که نه بابا یه کاری براش پیش اومده امشبم نیستش اینا هم موندن ولی خب میفهمن دیگه 🙂 حالا من میگم شوهرم اگه واقعا براش مهم بودم حداقل به خاطر من یه روی خوشی نشون میداد میموند به هر حال میگن مهمون حبیب خداس
من از دست خواهرم اصلا ناراحت نیستم چون بارها و بارها بهم نشون داده که حرفش رو از رو بیفکری زده و کاملا برام ثابت شدس
حالا موندم که چطور باید با همسرم صحبت کنم آخه ادمی هست که تا یک کلمه حرف بزنی حق به جانب تصمیم میگیره و فکر میکنه حق فقط با خودشه چه رفتار مناسبی با این مرد من داشته باشم بنظرتون؟