2777
2789
عنوان

جدا کردن جا خاب دونفره تون

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 31 پست
بدارشد چکار کردملا چجوری از دلت در میازه

خیلی معمولی باهام حرف می زد انگار که چیزی نشده بعد میدید خیلی سرسنگین و ناراحتم بغلم میکرد و می‌گفت حق نداری تکون بخوری...منم دیگه خسته شده بودم تمومش میکردم.

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.
خیلی معمولی باهام حرف می زد انگار که چیزی نشده بعد میدید خیلی سرسنگین و ناراحتم بغلم میکرد و می‌گفت ...

مثلا اگه تو حمع اینجور باشه  ی چیز بگه ناراحت بشی 

بخای کم محلی کنی  بخای بفهمه   چکار میکنه 

مثلا بخاد کنارت بشینه   تو بخای بری اونور بشینی چکار میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا اگه تو حمع اینجور باشه ی چیز بگه ناراحت بشی بخای کم محلی کنی بخای بفهمه چکار میکنه مثلا بخا ...

توی جمع سعی میکنیم کنار هم بشینیم حتی اگه قهر باشیم..ولی براش میوه و اینا پوست نمیگیرم.خودمو با گوشی مشغول میکنم.مگر دیگه قاطی کنم بگم پاشو بریم خونه..

تمام آب های جهان نمی‌توانند قایق شما را غرق کنند مگر اینکه به درون آن راه پیدا کنند.

خداروشکر جفتمان خیلی عاقل هستیم بحث رو به رختخواب ربط نمیدیم 

زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برای‌رشد‌باید‌رنج‌بکشید🤍

شاید دفعه اول و دوم بیاد و نزاره جدا بخوابی ولی دفعات بعد به ت خ م شه پس مشکلاتتو با قهر حل نکن

تو جمعم شاید دفعه اول و دوم بیفته دنبالت ولی بازهم دفعات بعد مهم نیست براش.پس دعواهاتو وسط جمع و مهمونی نبر که ابروتونم بره

مثلا اگه تو حمع اینجور باشه ی چیز بگه ناراحت بشی بخای کم محلی کنی بخای بفهمه چکار میکنه مثلا بخا ...

بابا چ کاریه وقت رفتین خونه خیلی اروم و منطقی توضیح بدین که از فلان حرف یا کار شما ناراحت شدم و توقع این رفتار یا گفتار از شما رو نداشتم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
توی جمع سعی میکنیم کنار هم بشینیم حتی اگه قهر باشیم..ولی براش میوه و اینا پوست نمیگیرم.خودمو با گوشی ...

اره اگه اگه یبار باسه ادم تو خونه حرف میزنه و کمتر صحبت مبکنه ولی اگه دوبار بگی و طرف دوباره انجام بده چی

بابا چ کاریه وقت رفتین خونه خیلی اروم و منطقی توضیح بدین که از فلان حرف یا کار شما ناراحت شدم و توقع ...

اره اگه اگه یبار باسه ادم تو خونه حرف میزنه و کمتر صحبت مبکنه ولی اگه دوبار بگی و طرف دوباره انجام بده چی

شاید دفعه اول و دوم بیاد و نزاره جدا بخوابی ولی دفعات بعد به ت خ م شه پس مشکلاتتو با قهر حل نکنتو جم ...

اره اگه اگه یبار باسه ادم تو خونه حرف میزنه و کمتر صحبت مبکنه ولی اگه دوبار بگی و طرف دوباره انجام ...

یا متوجه عمق ناراحتیت نشده یا داره باهات لج می‌کنه