2777
2789
عنوان

دوست خیلییی صمیمی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 50 پست
مثل رفیق من که مشکل زندگی منو فهمید تا باهام مشکل خورد دنیا و ترکوند

برای همین منم چشمم ترسیده

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه زیر آسمون خدا به این بزرگی هیچ رفیقی ندارم هرکس باهاش رفیق شدم و بهش کمک کردم ازم سواستفاده ...

دوست خوب کمه واقعا 

ولی من دوربریامو که میبینم همشون یه دوست صمیمی و خیلی نزدیک دارن برای همین خودم بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️

داشتم یکی بود ک صب چشم بازمیکردم بااون بودم تاشب .

حتی شبا خونشون بودم.

پدرنداشتو برادرش زن داشت.

منواونو مادرش.

از خونمون فراری بودم خونه اونا راحت بودم.سالها همینجوربود 

تااینکه زد جفتمون با دوتاپسر ک باهم رفیق بودن دوس شدیم.

یه گروه تو واتساپ زدیم یه گروه ۴تایی.

همش مدام توگروه قد منو مسخره میکرد من انقدر ک دوسش داشتم ب شوخی میگرفتم حرفاشو. وقتی ۴تایی میرفتیم بیرون خودشو ب دوس پسرمن میچسبوند. خیلی خیلی ازاینجوررفتارا ازش دیدم. تااینکه یه روز فهمیدم اون تونخ دوس پسرمنه براهمین ازمن مدام بدمیگفته. و فهمیدم دوس پسرم مدام تونخ اونه. جفتشونو براهمیشه و خیلی یهوویی گذاشتم کنار. خطمو کلا عوض کردمو کلا فراموش کردم همچین آدمایی هستن. رفتم یه جا سرکار و حسابی چسبیدم بکار. تا فراموش کنمو فراموش کردم. الان سالهاازاونموقع میگذره. من هیچ دوستی ندارم تنهاییم شرف داره چون ارامش دارم.

نه تا این حد صمیمیقبلا داشتم ولی رابطه مون سمی طور بود اتفاقا من مخالف اینم یه دوست همه چیز زندگی آد ...

بستگی به آدمش داره اینکه قابل اعتماد باشه 

وگرنه چه اشکالی داره که بدونه 

اول مجازی بود رفاقتمون الان واقعی شده دوتامون‌ کرج بودیم

اهان جالبع.. یکب هست خیلی دوست دارم باهاش حرف بزنم

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

دوست خوب کمه واقعا ولی من دوربریامو که میبینم همشون یه دوست صمیمی و خیلی نزدیک دارن برای همین خودم ب ...

همین امشب مامانم باهام بحث می‌کنه میگه چرا بیرون نمیری میگم خب با کی برم 

بدون در نظر گرفتن شرایط من بیچاره که اینهمه از رفیقام بدی دیدم میگه لیاقت دوست پیدا کردن نداری 

همین الان داشتم گریه میکردم 

نمدونم چرا  اینقدر تنها شدم چرا همه نامردی میکنن برا من

داشتم یکی بود ک صب چشم بازمیکردم بااون بودم تاشب .حتی شبا خونشون بودم.پدرنداشتو برادرش زن داشت.منواو ...

چقدر سخت 

شما بهترین کارو کردین آرامش از هر چیزی مهم تره 

بستگی به آدمش داره اینکه قابل اعتماد باشه وگرنه چه اشکالی داره که بدونه

اره خب 

منم تجربه خوبی نداشتم قبلا اعتماد کردن برام سخته 

ولی ترجیح میدم کلا ارتباطمو با همه به اندازه نگه دارم

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
دوست معمولیم ندارم کلا به هیچکس درمورد خودم حرف نمیزنم حتی خانوادم

چرا علت خاصی داره؟

اینطوری سختتون نیس؟

به نظرم تو زندگی همه یکیو لازم دارن که هر وقت خواستن بتونن باهاش درد و دل کنن 

چرا علت خاصی داره؟اینطوری سختتون نیس؟به نظرم تو زندگی همه یکیو لازم دارن که هر وقت خواستن بتونن باها ...

بعضی وقتا دروغ میگم به خانواده چون فکر میکنن با دوستی چیزی میرم بیرون در حالی که تنهایی میرم 

بله نمیتونم به کسی اعتماد کنم بعد یکسری اتفاق هایی

سخت هست ولی بعضی وقتا هم خوبه

همین امشب مامانم باهام بحث می‌کنه میگه چرا بیرون نمیری میگم خب با کی برم بدون در نظر گرفتن شرایط من ...

حس بدیه واقعاا

ولی سعی کن تنهایی بیرون بری و هوای خودتو داشته باشی

اگه خواستی هم من میتونم دوستت باشم💙