2777
2789
عنوان

عکس مبلمو میزارم به نظرتوم بدم روکش عوض کنن و کامل تعمیرش کنم میصرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما بازار مبل امام رضا در قلعه میر هستیم. مبلتون چند نفره اس؟ یه عکس میتونید برام تو ایتا بفرستید یا ...

قلعه میر تهران هستش؟

اسم این بازار مبل نشنیدم اصلا

۵ نفره هستش 

بله شماره بزارید میفرستم

مادر 
قیمت نگرفتم باید اره واقعا ببینم میصرفه یانه مرسی گلم

فک میکنم دو رو بر 20.25 بگیرین 

اگه تو این قیمت باشه یه پنج هم بزاری روش ی طرح جدید میخری 

من مادرم عوض کرد دوسال پیش کلی هم هزینه کرد اصن تمیز ندوختن 

مبل ال هم خونتو بهتر میکنه این مدلا بیست و خورده اس

فک میکنم دو رو بر 20.25 بگیرین اگه تو این قیمت باشه یه پنج هم بزاری روش ی طرح جدید میخری من مادرم عو ...

عزیز ما تولید کننده مبلماان هستیم مبل ال که ۲۰ تومن هزینه بشه اصلا بدرد نمیخوره بعدا معلوم میشه بعد استفاده.

کارای ما کمترینش ۲۸ تومنه ولی همشون تضمینی با بهترین اجناس

آشپزخونه ات خیلی شلوغ کرده اون قابلمه ها رو جم کن 

میز و پاف هم همینطور 

ازاین میز ایی بگیر که میرن توهم 

الان هرگوشه خونه یه میزو پاف هس 

تلوزیون تم بزنی به دیوار باز میشه خونه

فک میکنم دو رو بر 20.25 بگیرین اگه تو این قیمت باشه یه پنج هم بزاری روش ی طرح جدید میخری من مادرم عو ...

البته اگر مشتری بخواد با این قیمت مبل براش ساخته میشه ولی تضمینی نمیکنیم. حقیقتش ما مبلی تعمیر میکنیم یا میفروشیم که مشتری مارو معرفی کنه به بقیه نه اینکه لعنت بفرسته😄

قیمت بگیر ببین تعمیر چقد درمیاد برات اگه نمیصرفه نو بخر واسه ما۲میلیون خریدیم ده سال پیش گفتن ۳۵ کلا تعمیرش تموم میشه چوباشم صدا میداد تصمیم گرفتیم عوض کنیم ولی قیمتا افتضاح بالاست

قیمت بگیر ببین تعمیر چقد درمیاد برات اگه نمیصرفه نو بخر واسه ما۲میلیون خریدیم ده سال پیش گفتن ۳۵ کلا ...

مال من هنوز صدا نمیده ولی فکر کنم باید عوضش کنیم 

اینطوری که همه گفتن قیمت تعمیر هم بالا در میاد

باز یه چند تا جا قیمت میگیرم 

قیمت همه چی متاسفانه خیلی بالاس

مادر