2777
2789

براش تولد بیگیر😂😍❤

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولد بگیر و دوستاش رو دعوت کن ،

یکم سخته برام ولی خب باز از خودش نظر میخام ببینم کدومو میخاد بیشتر

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بعدشم براش تولد بگییییره

پول ندارم اونقد😂😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بعثت مال چیه؟۴ بسته کیمیدی چیه؟

بعثت مال که یه مرکز خریده بالاش شهربازی داره 

کیمدیم که کارت فوتبالیسته

اگر سخته واست،ی چیزی ک از لحاظ اقتصادی و ... اوکی تره از بین این ۳ تا،اونو انجام بده ..مهمونی هم زحمت داره ی کم ...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

تولد بیشتر تو ذهنش میمونه ،و چند تا از دوستاشو دعوت کن عصری ،ی کیک بگیر و کمی خوردنی و ژله و پفیلا و میوه و فینگر فود ،بهش خوش بگذره ،میشه بزرگترین خاطره اش