2777
2789
اخی بچه خب نمیفهمه که تولد بدون کیک نمیشه کیمدی هم قیمتی نداره با کیک بخر براش

باشه عزیزم🥲😍

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خودااا😍😍😍ببین بت کدومش بیشتر خوشحال میشه همونو بخر ببر

باشه عزیزم😍

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
بانمکک همشو انجام بدین براش ، طفلکی

کاش کلی پول داشتم کیمدی رو میتونم  بعثتمالم میتونم ولی جشن تولد خیلی هزینه داره مگه یه کیک کوچیک بگیرم

یه کیک بگیر بذار خونه یواشکی بعد ببرش بعثت مال برگشتین مادرت سورپرایزش کنه. کیمدی نمیدونم چیه اگه می ...

هقق باشه🥺😍

تولد بگیرتولد تو سن پایین خیلی تو یاد آدم میمونه

♥️♥️راس میگی

حتما تولدچون بقیه رو میتونی روزهای دیگه هم انجام بدی ولی تولد فقط یه روز خاص

اره راس میگی🥺♥️

کاش کلی پول داشتم کیمدی رو میتونم بعثتمالم میتونم ولی جشن تولد خیلی هزینه داره مگه یه کیک کوچیک بگی ...

اگه تولد بگیری یجور انگار خانواده اتم بردی زیر سوال چون زیاد خرج کردن براش به شرطی که تولد نگیرن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

کاش کلی پول داشتم کیمدی رو میتونم بعثتمالم میتونم ولی جشن تولد خیلی هزینه داره مگه یه کیک کوچیک بگی ...

الهی 

خب نیاز به تولد بزرگ نیست همینقدر که ی کیک بگیرید و برف شادی آهنگ بزارید خوشحال میشه

تولد بگیر براش کیمیدی هم بگیر بازی با کیمیدی چجوریه؟

باشه عزیزم 

کیمیدی کارت فوتبالیسته