2777
2789
عنوان

لعنت ب هر چی همسایه 🤬🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا نگو نگو 

۶ ماهه اومدیم خونه جدید ، همه میگفتیم خدایا چرا اینجا اینقدر زمینشه سسته هی زلزله ،بعد متوجه شدیم یه گاو پایین زندگی میکنه که مثل شتر راه میره الانم صدای راه رفتنش میاد قشنگ زمین میلرزه دیگه نمیشه چیزی رو میزا بذارم مثل زلزله بهم میخورن .

ماه پیش مهمونی گرفت تا ساعت ۱۲ شب تو خونه ما صدا به صدا نمیرسید ،صدای tv رو ۵۴ بود ولی صداش شنیده نمیشد بچه ۵ ماهشو فرستاده بود خونه کس دیگه بعد من با بچه دوساله بالا عذاب میکشیدم شیشه های بخاری میلرزید از ارتعاش صدا

بهشون بگو نشد اذیتشون کن الان خدا ب سر شاهد داشتم میرفتم مامانم جلومو گرفت

چکار کنم ی بار به زنش خیاط شوخی گفتم که بوق زدن اول صبح حق الناس مردم مریض دارن گفت واا یکی مثل شوهرم صبح‌ کاره می‌ره دم در بوق میزنه چکار مردم داریم من وی بگم دیگه فقط دعا میکنم هرچه زودتر از اینجا برم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

وای خدا صبرت بده.بغلی ما از ساعت یک جیغ و هوار و خنده هاشون ب راهه تا چهار پنج صبح

خدا بهددادت برسه تقربن ما هم طبقه بالایی اینطوره اینجور  موقع ها حرص نمیکشین واکنشتون چیه من که شدم یه عصبی داغون قلبم درد میکنه انقدر ناراحتی میکشم