2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

135 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۱ سالمه قصدبارداری دارم ولی بخاطر pcos وکم کاری تیروئید باردار نمیشم کلی دکتر رفتم ازمایش رفتم ولی نتیجه ای نداشتن.بدون قرص پرژسترون پریود نمیشم ودکتر گفت از روز ۱۴ سیکل به مدت ۱۰ روز بخورم تا پریود شم،ماه پیش خودم پریود شدم ولی روز ۱۹ سیکل این ماه هم روز ۱۳ سیکل رفتم دکتر برام ال دی نوشت تا سیکلم منظم بشه تا بتونم اقدام کنم من ۳ سال ال دی خوردم برای پریود شدنم و نابودم کرد الان نمیدونم بخورم یانه اگر تجربه ای یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اضافه وزن داری؟ورزش،سالم خوری تحرک زیاد سنی هم نداری که

بله اضافه وزن دارم ولی ورزش میکنم و رژیم دارم

درسته ولی چون مشکلم ارثیه و عمه هام بعد تقریبا ۱۰ سال باردار شدن زودتر اقدام کردن و همسرم ۳۵ سالشه و میگه براش بچه دار شدن دیرمیشه.

[QUOTE=366380152]احتمالا تنبلی تخمدانت هم بخاطر کم کاری  تیروعیده شاید،اخه قبل ازدواجم دکتر زنان که میرفتم هیچ کدوم برام ازمایش خون ننوشتن تا بدونن تیروئید دارم بعد ۴ سال یه دکتر نوشت و فهمیدم ولی تنبلی تخمدانم از وقتی پریود شدم باهامه 

[QUOTE=366380692]شاید کم کاری تیروعید هم از اول داشتی[/QUOTE

نمیدونم شاید ولی متاسفانه دیر فهمیدم البته خیلی بهترم و دکترم قرصمو کم کرده یبارم دکتر گفت ۶ ماه دارو نخورم خوب شدم