2777
2789
عنوان

تب بالای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست
مرسی عزیزم دخترم از شیاف میارسه بخدا گیر کردم از دستش

میفهمم شاید باورت نشه ک 3 نفری دست و پای بچم و باید بگیریم تا بتونیم شیاف و براش استفاده کنیم چون اصلا هیچ جوره کنار نمیاد باهاش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم شاید باورت نشه ک 3 نفری دست و پای بچم و باید بگیریم تا بتونیم شیاف و براش استفاده کنیم چون اص ...

واقعا؟ چجوری میگیریدش؟؟ما هرکاری میکنیم نمی‌تونیم دخترداییم فوق العاده فضوله از شانس آوردن گذاشتنش خونه ما مریض شد چی جواب پدرمادرشو بدیم فقط می‌خوایم بزور خویش کنیم

بچه های منم گرفتن

از مدرسه

دختر بزرگم 15سالشه تو تب میسوختتا این حد ویروس بدیه

پسرم همینطور

دختر کوچیکم 

ببین گلم شیافو با روغن مایع چرب کن بعد برا بچه بذار

اونطوری اذیت میشن

درخواست دوستی ممنوع...

الان این چهار روز شدداروشم که میدم روزی یبار ازیترو جز آب پرتغال هیچی نمیخوره

پرتقال ترشه بدتر معدشونو اذیت میکنه

سعی کن سوپ بدی بخوره 

با حبوبات و جو سوپ میپختم

کلی اذیت شدم 

هر روز دکتر بودم

درخواست دوستی ممنوع...

پرتقال ترشه بدتر معدشونو اذیت میکنهسعی کن سوپ بدی بخوره با حبوبات و جو سوپ میپختمکلی اذیت شدم هر روز ...

چبدونم از ترسم میدم میکم حداقل قندش نیفته

سوپ درست کردم لب نزد

کباب 

کنسرو گوشت 

هیچی نخورد

واقعا؟ چجوری میگیریدش؟؟ما هرکاری میکنیم نمی‌تونیم دخترداییم فوق العاده فضوله از شانس آوردن گذاشتنش خ ...

ای وای 

داروخانه بپرسید شیاف ایبوپروفن ک به تازگی تولید شده دوتا دوز داره 75 و 150 هر کدام ک مناسب سن کودک بود استفاده کنید فقط زیر سن 6 ماه استفاده نمیشه 

عزیزم دخترتون تبش قطع شد؟ پسر منم امشب یهویی تبش بالا رفت

خداوند هیـچ قفلـــــــی را بدون کلیـــــــدش خلق نمیکند و هیچگاه مشـــــــکلات را بدون راه حلـــــــشان سرراهتان قرار نمی دهد.
بـــــــــــه او اعتمــــــــــــــاد کنـــیــــــــد