2777
2789
عنوان

ینی این خجالت تا ابد باهام می مونه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست
آهااا خبببب عیب نداره که شوهرته قبل رابطه یکم باید ناز بکشه تا از خجالت در بیای بعد رابطه هم شنیدم ب ...

آره خیلی 🥲

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهااا خبببب عیب نداره که شوهرته قبل رابطه یکم باید ناز بکشه تا از خجالت در بیای بعد رابطه هم شنیدم ب ...

تو موافق عادی حرف های محبت امیز میگه نازمو می‌کشه 

ولی اون موقع ها نه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
تو موافق عادی حرف های محبت امیز میگه نازمو می‌کشه ولی اون موقع ها نه

مهم اونموقع اس بابااا که آدم بتونه از خجالت در بیاد قبل و بعد رابطه خیلی مهمه محبت

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
خودت دوس داری بچه دار شی یا فقط همسرت؟

دوست دارم بچه دار شم ولی نه به این زودی 

حداقل دو سال بعد 

۲۷۳۶

خب سنتون مناسب هست ولی بله درست میگین حداقل یکسال بعد خوبه یکم زندگی دو نفره تجربه کنین بعد😍ماه عسلی چیزی برین ک سرگرم بشن همسرتون

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
خب سنتون مناسب هست ولی بله درست میگین حداقل یکسال بعد خوبه یکم زندگی دو نفره تجربه کنین بعد😍ماه عسل ...

اونم رفتیم اومدیم 🥴

البته یکم که صحبت میکنم قانع میشه کلا نسبتا زود 

اونم رفتیم اومدیم 🥴البته یکم که صحبت میکنم قانع میشه کلا نسبتا زود

آره صحبت کن باهاش و دلیل بیار ک قانع تر بشه😅

آره صحبت کن باهاش و دلیل بیار ک قانع تر بشه😅

وقتی بچه های کردم و همکار هاشو میبیمه اینطوری میشه 

وقتی بچه های کردم و همکار هاشو میبیمه اینطوری میشه

حتما بچه رو خیلی دوست داره ایشالله هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد براتون♥️