2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پیام داد دوباره شات

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 62 پست
وای نهههههه😂😂😂😂 طفلی دستمم میخاد بگیره اولش اجازه میگیره😂😂😂😂

اینا خوبن هااا سفت بگیرش 😂😂♥️

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساس میکنم تو یکم بیش از حد واکنش نشون دادی نمیدونم نظرمه چرا حس میکنی دوستت نداره ؟بیا بگو مثلا چی ...

وای بالاخره یکی پشت من در اومدددد😭😍😍😂

هیچی ازش ندیدم متاسفانه

نمی‌دونم چرا اینطوری حس میکنم🤕

بچه ها چقد محترمانه گند می‌زنین ب هیکلم😶😂چی بگم خب ؟؟؟؟همتون فقط دعوام میتُنین ک

اخه صبرم حدی داره فک کن هی یکی بیاد بره بگه دوسم نداری بعد قهر کنه بگه  بیا جدا شیم چندین بار این اتفاق بیفته

ادم میگه 

مهرم حلال جونم ازاد بیا تموم کنیم اره دوست ندارم برو به سلامت دیونه ام کردی 

توصیه ام اینکه اینقدر رو مخ طرف نرو دوسم نداری ...

توجه میخوای یه جور دیگه بگو 

بنظرم اینجوری بگی بهتره 

مثلا اینقدر خوشم میاد موقع پری بهم زنگ میزنی صداتم میشنوم حالم بهتر میشه...

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
وای بالاخره یکی پشت من در اومدددد😭😍😍😂هیچی ازش ندیدم متاسفانهنمی‌دونم چرا اینطوری حس میکنم🤕

میتونی بهش بگی من متوجه کارایی که تو برای من انجام میدی هستم ولی خیلی خوشحال تر میشم اگه علاقتو به صورت زبانی هم بهم اعلام بکنی 

احساس میکنم زیادی فکر می‌کنی یا همون overthinking 

به خاطر همین همش با خودت میگی وای نکنه دوستم نداره نکنه فلانه و .... 

از پارتنرت بخواه که علاقشو بهت ابراز بکنه تا تو هم خیالت جمع بشه