2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پیام داد دوباره شات

344 بازدید | 62 پست

تاپیک قبلیام هستش ک گفتم کات کردیم

ماجرا از این قرار بود ک من پریود بودم

تو اون تایم هم ب شدت حساس و زود رنج میشم

و توجهش کم شده بود بهم

(الان منو نخورین می‌دونم حرف درستی نزدم ولی خب حالم خوب نبود)بهش تکست دادم حس میکنم اصلا دوسم نداری،ساعت۲ صبح تکست دادم

صبح روز بعد اینو فرستاد واسم"☹️☹️"

منم اعصابم بدتر بهم ریخت بهش گفتم بنظرم این رابطه باید تموم شه فقط منم ک دارم اذیت میشم

دعوامون بالا گرفت

(اینم بگم من این جمله رو خیلی وقتا بهش گفتم ، خیلی زیاد ازم شنیده ک بهش گفتم واست مهم نیستم دوسم نداری و اینجور چیزا،نمیدونم چرا واقعا ولی همیشه این حسو داشتم،همه کار هم واسم می‌کنه ولی نمی‌دونم چمه ک فک میکنم دوسم نداره،شاید بخاطر اینه ک درونگراس و بیشتر حساشو ب زبون نمیاره،شایدم حق با منه نمی‌دونم اه☹️😂)

روز بعد دوباره بهم پیام داد گفت معذرت می‌خوام رفتارم تند بوده مامانم مریض بودو فلان

منم گفتم مگه من مقصر بودم؟چرا با من اینطوری رفتار کردی؟!میتونستی با دوتا جمله حالمو خوب کنی ولی نکردی

خلاصه باز قهر کردیم

الان پیام داد بهم عکسشو میزارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.