یمقدار لوازم آرایشی و مراقبت پوستی لازم دارم که واقعا واجبه خریدشون ولی دلم نمیخواد پولامو خرج کنم بابتشون حیفم میاد 😑 همش میرم سایتا رو بالا پایین میکنم بیشترین تخفیفات رو پیدا کنم 🤦🏻♀️حالا خوبه پولو خودم به دست نیاوردم. پول تو جیبی مه 😂
لطفاً یه چیزی بگید به راه راست هدایت شم🥲
اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
من با اینکه شاغلم هم حقوق خودم رو تموم میکنم هم حقوق بابامو
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
و ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)
اخخخخخخخخخخخخ عججججب جمله ای اسکرین گرفتم ببرم به شوهرم نشون بدم بگو مثلا چه مبلغی چندرغازه؟
اگه درامدت به دلار نیست هر مبلغیش چندرغازه متاسفانه
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منم اولا دلم نمیومد پول خرج کنم یبار بکی از دوستام که بسیار خوش خرج بود گف همیشه خرج کن تا جاش بیاد پولتو خرج نکنی جاش نمیاد دقیقا شد اویزه گوشم الان صددرصد ایمان دارم به این حرف و خرج میکنمو لذتشو میبرم