2777
2789
عنوان

من خیلی خسیسم دلم نمیاد پولامو خرج کنم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 110 پست

بابای من اگه تو دخترش بودی نصف تهران رو داشت 

من با اینکه شاغلم هم حقوق خودم رو تموم میکنم هم حقوق بابامو 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزی میشه که دنبال گرونترین محصولات میگردی که چین و چروک ولک صورتت رو خوب کنی. که دیگه فایده نداره. ...

متوجه هستم

اتفاقا چون برام خیلی مهمه جزو اولویتامه 

هنوز آبرسانم تموم نشده به فکر آبرسان جدیدم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من امشب سفارشم رسید. رژ و فوم شست شو و کرم صد لک . قسطی از اسنپ پی.

چهار ماه پیش صد آفتاب و ابرسان خریدم 

زورم میاد یباره .‌۸۰۰ ۹۰۰ خرید می زنم. قسطی میدم .‌سالی دو سه بار بسمه

عشق یعنی وقتی آس مو رو میکنم.... آرزو میکنم ده لو دست تو باشه.  

وای کاش یکی گوش منو میپیچوند میشستم سر جااام

بیرون ک میرم کل پولای نازنینمو لباس میخرم 

اخرم هیچی لبااس ندارم برا پوشیدن اه

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

وای کاش یکی گوش منو میپیچوند میشستم سر جااامبیرون ک میرم کل پولای نازنینمو لباس میخرم اخرم هیچی لباا ...

بیا با من دوست شو منطقی میشی کاملا 😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

اخخخخخخخخخخخخ عججججب جمله ای اسکرین گرفتم ببرم به شوهرم نشون بدم بگو مثلا چه مبلغی چندرغازه؟

اگه درامدت به دلار نیست هر مبلغیش چندرغازه متاسفانه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

منم اولا دلم نمیومد پول خرج کنم یبار بکی از دوستام که بسیار خوش خرج بود گف همیشه خرج کن تا جاش بیاد پولتو خرج نکنی جاش نمیاد دقیقا شد اویزه گوشم الان صددرصد ایمان دارم به این حرف و خرج میکنمو لذتشو میبرم