2777
2789
عنوان

بچه ها عکس میذارم نظر بدین کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 43 پست

همین الان داشتم یه کلیپ می‌دیدم می‌گفت ازاین کف گیرا نگیرید داغ که میشن خوب نیستن بجاش چوبی و استیل بگیرید 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان داشتم یه کلیپ می‌دیدم می‌گفت ازاین کف گیرا نگیرید داغ که میشن خوب نیستن بجاش چوبی و استیل ...

خود فروشنده اش گفت نذار تو روغن داغ بشه ولی دوسشون دارم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خود فروشنده اش گفت نذار تو روغن داغ بشه ولی دوسشون دارم

اره خیلی خوشگلن ولی پلاستیک که هستن خوب نیستن لعنتیا

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

دیگه باید مراقب باشیم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

دارم از اینستا سفارش میدم ۶۵۰ تومن جنسش سیلیکونی خارجیه 

اره شیک و ساده و قشنگ مشکی هم رنگیه که همیشه رو مده

من بین مشکی تو طوسی موندم یک سریا میگن طوسی یک سریا میگن مشکی

من بین مشکی تو طوسی موندم یک سریا میگن طوسی یک سریا میگن مشکی

بنظر منکه مشکی بهتره چون رنگیه که همیشه مده و خیلی شیکه

دسته هاشم فکر کنم چوبیه با ترکیب مشکی خیلی ماه میشه تا طوسی بازم ببین خودت چطور می‌پسندی

بنظر منکه مشکی بهتره چون رنگیه که همیشه مده و خیلی شیکهدسته هاشم فکر کنم چوبیه با ترکیب مشکی خیلی ما ...

مرسی از نظرت