2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه چون فامیلید ممکنه برات دردسر هم درست بشه خیلی حواستو جمع کن مثلا خیلی هارو دیدم انقدر با مادرشو ...

وااای دقیقاااا کراش منم با مادرش خیلی راحته و دوسش داره 

به نظرت ممکنه بره بهش بگه؟؟؟ 

البته من ازش قول گرفتم و گفت ک نترس نمیگم و حواسم هست

ببین بابام فوق‌العاده بد دله اگه مامان پسره می‌گفت مشکلی نبود اما چون پسره تنها بوده خودش گفته بابام ...

احتمالش هست خب

از طرفیم اینکه شاید میدونسته پدرتون شاید برخورد کنن مستقیم به پدرتون نگفته 

یعنی من ازون بد عنق ها و مغرور ها هستم واسه طرف بمیرم هم نگاش نمیکنم، پیام و اینا که هیچی، راحت بودن ...

اوهوم حرفتون درسته 

چون اونم بهم گفت تو سنی نداری و این حسا زودگذره 

شاید بخاطر این گفته ک من رفتم بهش پیشنهاد دادم

داداش پسره غریبه بودهمن و مامانم رفتیم از سوپری خرید کردیم و پیاده روی این ما رو دید از ماشین پیاده ...

خب میگم شاید وقتی تعقیب کرده از همسایه ای کسی پرسیده فهمیده چطور خانواده ای هستید 

ولی همینقدر که اومده جلو و حرفشو زده خیلی شهامت داشته

آدرس خونه رو بلد بود مامانش می‌فرستاد نه اینکه به مامانم اصرار کنه برای شمارهپسره اومد گفت شماره بده ...

میخواسته بگه بدون اجازه شما کاری نمیکنم 

چه ربطی به زن باز بودن داره آخه چیکار میکرد پس

لابد به خانوادش اطلاع داده از قبل نمیدونم والا

ولی خیلی ازش قول گرفتم گفت نترس نمیگم حواسم هست

امیدوارم اینطور باشه عزیزم ولی به پسرا اعتماد نکن

فرض کن یه چیز سختی ازت بخواد که نتونی انجام بدی ( مثلا سر قرار رفتن یا حتی رابطه ) تو بگی نه و نمیخوام شاید با همین عکس و چتا تهدیدت کنه ( البته میگم من خیلی منفی نگرانه دارم نظر میدم و شاید این پسر اصلا اینطور نباشه )