2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرت میشه اعتماد کرد چکار کنم؟ اصلا یا بیخالش شممن دیروز با مامانم بیرون بودمبعد دیدم پسری از ماشین ...

ای کاش ازش مشخصات و آدرس می‌گرفتید حالا پدرتون یا برادرتون میفرستادید راجبش تحقیق کنن اگه واقعا خوشتون اومده بعد اگه همچی خوب بود تماس می‌گرفتید میگفتین ما شرایطمون اینطوریه اگه واقعا قصدتون امر خیریه تشریف بیارید 

بنظرت میشه اعتماد کرد چکار کنم؟ اصلا یا بیخالش شممن دیروز با مامانم بیرون بودمبعد دیدم پسری از ماشین ...

عزیزم چه موقعیت باحالی 

به مادرت اصرار کن زنگشون بزنن طور که نیس

منم شوهرم قرار بود بعد۱هفته زنگ بزنن جواب خواستگاری رو ازم بگیره زنگ نزدن بابام خودش زنگ زد شوهرم میگه هرچی به بابام اصرار میکردم زنگ بزن میگف وقت هس خوبه خودتون زنگ زدین

ولی اینکه میگن خودتو کوچیک کردی هم درست نیست من خودم تجربه اعتراف داشتم و الان سه ساله که باهاش تو رابطم ولی خب انتخاب درستی بود اون شخص تو هم باید حواستو جمع کنی که انتخابت درست باشه حتی کوچیک ترین رفتار هاش رو هم تجزیه تحلیل کن مثل همین عکس خواستنش

به جاهای دیگم ختم میشه صبر کندر ضمن فقط به ظاهر اهمیت میده

اره با قسمت دوم حرفتون موافقم 

چون خودش چهرش خیلی قشنگه 

منم خوبم در برابرش ها ولی حس میکنم اون بهتره

حسمو بهش گفتم بغضی ک سه سال تو گلوم نگه داشتم و ب هیشکی نگفتم رفتم ب خودش گفتم اتفاقا از این کارم خی ...

یعنی من ازون بد عنق ها و مغرور ها هستم واسه طرف بمیرم هم نگاش نمیکنم، پیام و اینا که هیچی، راحت بودنتو دوست داشتم ولی کاش شرایطی فراهم‌ میکردی اون‌پیشنهاد بده، خیلی از آقایون ظرفیتشو ندارن