2777
2789
عنوان

بالاخره تنهایی رانندگی کردم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین بهت 😍😍😍😍😍😍حست و خریدارم🧡

مررسی گل😍💜قبلا خیلی رانندگی کردم تا شمالم خودم رانندگی کردم شوهرم تو ماشین میخوابید اما همین ک کنارم بود دلگرمی بود ایندفعه بار اول بود تنها رفتم .دختر دومم بدنیا اومد رانندگی نکرده بودم تاالان ک یکسال و دوماه میشد

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

یادمه من اولین بار تنهایی رفتم بیرون ۲۰۶ داشتم ی مردی بی ام و داشت بهم گفت پشت ماشین لباسشویی نشستی ...

وااییی واقعا😂مردا خییلی هولن حتما باید یه زری بزنن.ماام ۲۰۶ داریم ۲۰۶ یکم تیزه سخته رانندگی باهاش خیلی باید با احتیاط بری 

وااییی واقعا😂مردا خییلی هولن حتما باید یه زری بزنن.ماام ۲۰۶ داریم ۲۰۶ یکم تیزه سخته رانندگی باهاش خ ...

اره تازه من اون موقع سنم کم بود ۱۹ سالم بود ماشین مامانم باهام بود واقعا رانندگی باهاش سخته من الان پارس دارم خیلی دوستش دارم 

منم امروز رفتم تنهایی نون و سبزی و گوشت خریدم ولی من بار اولم نیست آفرین همینطوری پیش برو

قبلا رانندگی کردم اما شوهرم همیشه پیشم بود ااین بار اول بود تنها رفتم شوهرش دیگع داش عصبانی میشد گف شورشو در آوردی بلدی ماشینو بردار برو دیگه 😄چیکار کردی ترست ریخت عزیزم؟

منم بار اول خیلی سختم بود فک گن کلا ترمز دستی بالا بود تا رسیدم به مقصد دیدم ولی الان بهتره راحتترم

واییی من میخواستم از پارک در بیام دنده عقب گرفتم بعد چن دقیقه دیدم دستی بالاس😂دهنه ماشینو سرویس کردم🤣

قبلا رانندگی کردم اما شوهرم همیشه پیشم بود ااین بار اول بود تنها رفتم شوهرش دیگع داش عصبانی میشد گف ...

منم اوایل ترس داشتم ولی شوهر منم مثل شوهر او بود چند بار تو عمل انجام شده گذاشت مجبورم کرد بشینم تنها برم بیام از سال ۸۸میشینم

ارزومه گواهینامه بگیرم. بعد راحت باماشین تنهایی برم کلاس خیاطی مزون دوز

من آیین نامرو بار اول رد شدم بار دوم شب تا صب نشستم همه ی کتابو خوندم قبول شدم.تو شهری هم بار اول قبول شدم چون شوهرم خیلی تمرین کرد باهام .برو حتما بگیر خیلی خوبه مخصوصن بچه داشته باشی بخوای مدرسه اینا ببری راحتی

از سال ۹۸من کلا از مرک نمی‌ترسم راحت یاد گرفتم

خب دختر منم از مرگ نمیترسم میترسم ماشینه شوهرم چیزیش شه سرم غر بزنه یا خدایی نکرده بزنم ب کسی😂🤦‍♀️

من آیین نامرو بار اول رد شدم بار دوم شب تا صب نشستم همه ی کتابو خوندم قبول شدم.تو شهری هم بار اول قب ...

اره بچه دارم فعلا خب ۳ سالشه ولی دیوونه ی رانندگیم همش بهش فکر میکنم انشالله جور شه تا عید بگیرم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره تازه من اون موقع سنم کم بود ۱۹ سالم بود ماشین مامانم باهام بود واقعا رانندگی باهاش سخته من الان ...

الان کامل یاد گرفتی دیگه رانندگی میکنی؟

من با مربی میرفتم اون موقع ماشینش تیبا بود راحت گاز نمیخورد یکم راحت تر بودم باهاش

منم اوایل ترس داشتم ولی شوهر منم مثل شوهر او بود چند بار تو عمل انجام شده گذاشت مجبورم کرد بشینم تنه ...

آفرین خیلی خوبه 😍امیدوارم منم بتونم بیشترین دلیلم مدرسه بردن بچه هامه سال بعد باید بره پیش دبستانی با دوتا بچه سخته پیاده