دوتا تاپیک قبلیم گفتم شوعرم گیرداده میگه ماشینو بردار برو نون بخر😂اخر دلو زدم ب دریا رفتم دخترمم بردم رفتیم دور زدیم واسه بار اول خیلی خوب بود اتفاقی ام نیفتاد ففط یه مرتیکه اونم ۲۰۶داش اومد کنارم وایساد میخواس شماره بده ریدم بهش رفت🫤عجببب بعضی مردا هول شدنا تا یه خانوم میبینن هلک هلک رامیفتن دنبالش خوبه بچه هم کنارم بود خلاصه ک خوب بود رانندگی 😁دیگه از این ب بعد راحت با ماشین بچه هامو میبرم پارک. از استرسه زیاد پریود شدم😵💫😂خیلی هیجان زدم تاحالا تنها رانندگی نکرده بودم الکی خودمو میترسوندم کاری نداش
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مررسی گل😍💜قبلا خیلی رانندگی کردم تا شمالم خودم رانندگی کردم شوهرم تو ماشین میخوابید اما همین ک کنارم بود دلگرمی بود ایندفعه بار اول بود تنها رفتم .دختر دومم بدنیا اومد رانندگی نکرده بودم تاالان ک یکسال و دوماه میشد
منم امروز رفتم تنهایی نون و سبزی و گوشت خریدم ولی من بار اولم نیست آفرین همینطوری پیش برو
قبلا رانندگی کردم اما شوهرم همیشه پیشم بود ااین بار اول بود تنها رفتم شوهرش دیگع داش عصبانی میشد گف شورشو در آوردی بلدی ماشینو بردار برو دیگه 😄چیکار کردی ترست ریخت عزیزم؟
من آیین نامرو بار اول رد شدم بار دوم شب تا صب نشستم همه ی کتابو خوندم قبول شدم.تو شهری هم بار اول قبول شدم چون شوهرم خیلی تمرین کرد باهام .برو حتما بگیر خیلی خوبه مخصوصن بچه داشته باشی بخوای مدرسه اینا ببری راحتی