2777
2789
عنوان

كدوم دامادي هر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 83 پست
کارمند بود خونه ی پدرومادرش ازمحل کارش دورتر بودخونه ی مامانم اینا نزدیکتر بود این شازده ی خسیس ما ه ...

چ بد متاسفم 

ارع واقعا آدما باید یکم درک کنند😑

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی هررررر شب خونه شما بود؟

هر شب و هرروز  اصلا ماهی یبار خونه ننش بزور میرفت😑😑😑😑😑

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خب دعوت نمیکنن چجوری برم زشته بعد سر زده برم میگن چرا اومده

خب شما بهش میگی نیا معلومه خانوادش بهش بگن نامزدتو بیار میگ نمیخاد 🤥

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

مفت خور هنوز دومادتونه ؟؟؟

نابود بشه الهی....یبارم طلاق گرفتن بخاطر بچشون دوباره ازدواج کردن حیف خواهرقشنگم😓😓😓😓

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
خب شما بهش میگی نیا معلومه خانوادش بهش بگن نامزدتو بیار میگ نمیخاد 🤥

بابا من آخر هفته رو نمیگم ک بهش روزای دیگه ک میخواد بیاد سر بزنه میگم نیا سرده وسیله هم نداره  .ولی کلا اونا دعوت نمیکنن ی بار رفتیم خونشون از خرید رفتیم اونجا اسنپ بگیریم بیایم ننش گفت چرا زنتو آوردی برگا ریخت 

همین دیگه خیالش راحته ازت وگرنه اگه مقابله ب مثل بودی مجبور بود راه بیاد

آخه خونه اونام نمیمونه 

درواقع اصلا اجتماعی نیس 

افسرده شدم 

دیگه خودم تنهایی یا با خانواده ام میرم میگردم و مهمونی میرم

هفته ای ی بار اون میاد خونمون وسط هفته هم ی ساعت سر میزنه ...

شوهر من قبول نمی‌کرد هر روز باید میدید تازه برا ی ساعت راه شبم میموند هفته ای ی بار میرفت خونشون😬

اگه خدا بخواد میشه 
بابا من آخر هفته رو نمیگم ک بهش روزای دیگه ک میخواد بیاد سر بزنه میگم نیا سرده وسیله هم نداره .ولی ...

منم نامزد ک بودم چون همسرم پیش خواهرش زندگی میکرد من اخر هفته ها همش اونجا بودم خونه خواهرش ولی خونه مامانش مراسمی مناسبی میشد میرفتم 😂 ولی خونه ماهم میومد ولی چون خونه ما ب محل کارش دور بود پنج شنبه میومد ک بخوابه جمعه ک بیکاره پیشم باشه😂

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره