2777
2789
عنوان

پسرم ب خواهرم بیشتر از من وابسته اس و انو بیشتر از من دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 20 پست
من مطمئنم خالش بیشتر دوس داره

پسر منم همینطوره 

پوشک شو می‌بره خواهرم عوض کنه 

وقتی خونه بابامم کنار اون غذا میخوره 

کاراشو به اون میگه ...خواهرم16 سالشه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو فردا میخوام برم خرید بیا تو گوشی کتابارو ببینیم فردا بریم کتاب بخریم یا اسباب بازی یا ببرش خانه بازی یکم وقت بزار و از الان وعده بده که روحیه اش عوض بشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بهش بگو فردا میخوام برم خرید بیا تو گوشی کتابارو ببینیم فردا بریم کتاب بخریم یا اسباب بازی یا ببرش خ ...

تا چن روز همینجوره هرکاری کنم،پسرم خیلی اول خوب بود ولی از وقتی خواهرم ازدواج کرد عوض شد،از شوهر خواهرم متنفره خخخههخ

تا چن روز همینجوره هرکاری کنم،پسرم خیلی اول خوب بود ولی از وقتی خواهرم ازدواج کرد عوض شد،از شوهر خوا ...

بهترین دوستش رو گرفته بهش وابسته بوده طبیعیه 

روحیه بده 

فردا کاری که خوشحالش میکنه بکنید یجوری حال و هواش رو عوض کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بهترین دوستش رو گرفته بهش وابسته بوده طبیعیه روحیه بده فردا کاری که خوشحالش میکنه بکنید یجوری حال و ...

قبلا میگفت خاله شوهر کرده،منم میخوام زن خاله شم باش برم خخخ